Contact

Aannemersbedrijf van Zoelen bv
Postbus 8079
3503 RB Utrecht

kantoor

Nevadadreef 58,
3565 CC Utrecht

telefoon 030 263 11 11
fax 030 262 32 74
   
e-mail info@vanzoelen.nl
internet www.vanzoelen.nl

ArchiRenovatie

Een renovatieconcept welke duurzaamheid, architectuur en energiebesparing samenbrengt.Downloads

Beleidsverklaring 2016-2019 Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden Algemene voorwaarden voor Aanneming werk Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant    

Volg ons

RSS-feed
Volg ons op Twitter
Bezoek onze Facebook-pagina

Vacatures

 • Afstudeeropdracht brandpr...
 • Stageplaats assistent wer...
 • Stageplaats assistent uit...

 • > Meer vacatures
  Onze werkwijze

  Onze werkwijze

  De samenstelling van onze projectorganisatie wordt bepaald door de complexiteit en grootte van de projecten. Dit geeft aan dat we een bijzondere organisatiestructuur hebben. Het projectteam kan variëren van één persoon tot een volledig team, zoals projectleider, werkvoorbereider, uitvoerder etc. Hierdoor ontstaan korte communicatielijnen en is de kans op fouten en misverstanden veel kleiner.

  Korte communicatielijnen, slagvaardigheid en gemotiveerd personeel zijn belangrijke kwalificaties voor een soepele manier van werken. Dat wordt nog eens versterkt door een eigen materieelpark, werkplaats en moderne hulpmiddelen. Op die manier is er ruimte voor specifieke wensen op elk moment van het bouwproces. Ook weten wij door deze manier van werken onze hoofddoelstelling vrijwel altijd te realiseren: kwaliteit leveren tegen concurrerende prijzen.

  Afdeling onderhoud/verbouw

  De afdeling onderhoud/verbouw is gespecialiseerd in het uitvoeren van kleinschalige bouwprojecten. Zij heeft alle disciplines op bouwkundig gebied in huis,  inclusief een eigen werkplaats. Deze afdeling onderscheidt zich door zijn platte organisatie, onder leiding van één bedrijfsleider. De opdrachtgever heeft één aanspreekpunt die het proces van A tot Z begeleid.