Contact

Aannemersbedrijf van Zoelen bv
Postbus 8079
3503 RB Utrecht

kantoor

Nevadadreef 58,
3565 CC Utrecht

telefoon 030 263 11 11
fax 030 262 32 74
   
e-mail info@vanzoelen.nl
internet www.vanzoelen.nl

ArchiRenovatie

Een renovatieconcept welke duurzaamheid, architectuur en energiebesparing samenbrengt.Downloads

Beleidsverklaring 2016-2019 Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden Algemene voorwaarden voor Aanneming werk Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant    

Volg ons

RSS-feed
Volg ons op Twitter
Bezoek onze Facebook-pagina

Vacatures

 • Afstudeeropdracht brandpr...
 • Stageplaats assistent wer...
 • Stageplaats assistent uit...

 • > Meer vacatures
  Over Van Zoelen

  Over Van Zoelen

  Aannemersbedrijf van Zoelen bv is opgericht in 1918 door Dirk van Zoelen. Met drie generaties is Van Zoelen een heus Utrechts familiebedrijf. Bijna 100 jaar later is het een modern, professioneel geleid bedrijf waarbij de positieve elementen van een familiebedrijf, het respectvol omgaan met de medemens en haar klantvriendelijkheid, gehandhaafd zijn. Sinds 2008 zijn de drie huidige directeuren en eigenaren: Rob Beukema, Martin van Lambalgen en Stevelina Overeem. Het bedrijf telt ca. 74 medewerkers en heeft haar kantoor op de Autoboulevard in Utrecht.

  Missie: als zelfstandige aannemer te kunnen blijven opereren tot in de lengte van dagen. De mensen die er werken hebben het naar de zin, zowel onderling als met opdrachtgevers. De opdrachtgevers zijn meer dan tevreden over het geleverde resultaat én de samenwerking.