Contact

Aannemersbedrijf van Zoelen bv
Postbus 8079
3503 RB Utrecht

kantoor

Nevadadreef 58,
3565 CC Utrecht

telefoon 030 263 11 11
fax 030 262 32 74
   
e-mail info@vanzoelen.nl
internet www.vanzoelen.nl

ArchiRenovatie

Een renovatieconcept welke duurzaamheid, architectuur en energiebesparing samenbrengt.Downloads

Beleidsverklaring 2016-2019 Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden Algemene voorwaarden voor Aanneming werk Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant    

Volg ons

RSS-feed
Volg ons op Twitter
Bezoek onze Facebook-pagina

Vacatures

 • Afstudeeropdracht brandpr...
 • Stageplaats assistent wer...
 • Stageplaats assistent uit...

 • > Meer vacatures
  Klik hier voor een grotere foto van Van Zoelen gaat groen

  Van Zoelen gaat groen

  Wat zou het toch mooi zijn als wij over 50 jaar niets meer hoeven ‘uit te leggen’ aan de volgende generaties over CO2-reductiemaatregelen en dergelijke. Zoals jullie weten proberen wij daar als aannemersbedrijf zoveel mogelijk steentjes aan bij te dragen. Afgelopen periode waren dat de volgende drie ‘steentjes’:

  • Wij hebben twee Caddy’s en een vrachtwagen aangeschaft die op aardgas rijden. Rijden op aardgas heeft veel voordelen: het levert een grote bijdrage aan het verbeteren van de luchtkwaliteit, is veiliger, goedkoper, stiller en het vereist minder onderhoud.
  • Als koploper bij de Provincie Utrecht hebben wij een aantal sessies georganiseerd voor onze samenwerkingspartners (onderaannemers, leveranciers). In deze sessies kregen zij te horen hoe je je CO2 uitstoot kunt meten en reduceren. In de laatste sessie presenteerde elke deelnemer zijn/haar CO2 footprint en plan van aanpak.
  • Ongemerkt hebben wij veel kennis verzameld op gebied van duurzame bedrijfsvoering en duurzaam bouwen. Duurzaam bouwen betekent bijvoorbeeld niet alleen isoleren, maar ook toepassen van duurzame materialen en bouwprocessen. Deze kennis proberen wij zoveel mogelijk te delen, voornamelijk met onze opdrachtgevers. Zij zijn immers de beslissers over het ‘groene’ gehalte van een project. Onze kennis geven wij prijs op symposia en tijdens workshops. Hoe meer kennis er wordt gedeeld, hoe sneller we met z’n allen kunnen verduurzamen!

  Zo blijven wij bouwen aan onze koploperspositie op het gebied van duurzaam en maatschappelijk ondernemen. Bouwen aan de toekomst en bouwen voor de toekomst!