Contact

Aannemersbedrijf van Zoelen bv
Postbus 8079
3503 RB Utrecht

kantoor

Nevadadreef 58,
3565 CC Utrecht

telefoon 030 263 11 11
fax 030 262 32 74
   
e-mail info@vanzoelen.nl
internet www.vanzoelen.nl

ArchiRenovatie

Een renovatieconcept welke duurzaamheid, architectuur en energiebesparing samenbrengt.Downloads

Beleidsverklaring 2016-2019 Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden Algemene voorwaarden voor Aanneming werk Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant    

Volg ons

RSS-feed
Volg ons op Twitter
Bezoek onze Facebook-pagina

Vacatures

 • Afstudeeropdracht brandpr...
 • Stageplaats assistent wer...
 • Stageplaats assistent uit...

 • > Meer vacatures
  Wat wij doen

  Wat wij doen

  Nieuwbouw, verbouw, renovatie, restauratie en meerjaren onderhoud, Van Zoelen kan het allemaal. Zowel in de woningbouw als in de utiliteitsbouw. Wij onderscheiden ons niet op basis van type bouw, maar op basis van de volgende drie pijlers: kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Zo zijn wij als eerste aannemer in ons land als bedrijf FSC®-gecertificeerd en krijgen wij van onze klanten vaak te horen dat zij het als zeer prettig ervaren om met Van Zoelen te werken.

  Zoek rechts bovenin naar onze FSC® gecertificeerde projecten of klik hier.

  MeerJarenOnderhoudsPlan

  Met onze jarenlange ervaring op het gebied van onderhoud en renovatie kunnen wij een MeerJarenOnderhoudsPlanning maken die aansluit bij de mogelijkheden van het gebouw en de wensen van de klant. Met een MJOP worden de kosten van onderhoud gelijkmatiger verdeeld over de jaren. Vervanging van materialen kan zelfs worden voorkomen. Wilt u meer lezen over MeerJarenOnderhoudsPlanning klik dan hier voor een presentatie.

  Projectontwikkeling doen we op kleinschalige basis. Op dit moment ontwikkelen wij 15 duurzame startersappartementen op de locatie Amsterdamsestraatweg 831 te Utrecht.

  Sport en activiteiten staan bij ons hoog in het vaandel. Zo organiseren wij jaarlijks een sportdag voor onze medewerkers en de “Van Zoelen fietstocht” voor onze relaties.

  In Behenase, Ghana hebben wij een kliniek en een kleuterschool laten bouwen. Wij staan in direct contact met de aannemer, Emmanuel Tete, die in 2007 op uitwisseling is geweest bij ons in Utrecht. Met de overheid maken wij afspraken dat wanneer wij een gebouw realiseren, zij voor personeel (verpleegsters, onderwijzers) zorgen. Zo weten wij 100% zeker dat ons geld op de juiste plek terecht komt.