Contact

Aannemersbedrijf van Zoelen bv
Postbus 8079
3503 RB Utrecht

kantoor

Nevadadreef 58,
3565 CC Utrecht

telefoon 030 263 11 11
fax 030 262 32 74
   
e-mail info@vanzoelen.nl
internet www.vanzoelen.nl

ArchiRenovatie

Een renovatieconcept welke duurzaamheid, architectuur en energiebesparing samenbrengt.Downloads

Beleidsverklaring 2016-2019 Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden Algemene voorwaarden voor Aanneming werk Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant    

Volg ons

RSS-feed
Volg ons op Twitter
Bezoek onze Facebook-pagina

Vacatures

 • Afstudeeropdracht brandpr...
 • Stageplaats assistent wer...
 • Stageplaats assistent uit...

 • > Meer vacatures
  Klik hier voor een grotere foto van MeerJarenOnderhoudsPlanning

  MeerJarenOnderhoudsPlanning

  Voor het onderhoud van panden is het prettig van te voren te weten waar u aan toe bent, zowel wat betreft onderhoudswerkzaamheden als financieel. Wij bieden als bouwkundig aannemer het maken van een MeerJarenOnderhoudsPlanning aan. Juist door onze jarenlange ervaring op het gebied van onderhoud en renovatie kunnen wij een MeerJarenOnderhoudsPlanning maken die echt aansluit bij het gebouw en de wensen van de klant.

   Ervaring klanten
  Voor het Geologisch Museum Hofland te Laren hebben we in 2010 een MJOP opgesteld waar we elk jaar nu de onderhoudswerkzaamheden van uitvoeren.
  “Ideaal! Het is een uiterst professionele manier om de onderhoudskosten in te schatten”, vertelt de heer Goetzee (voorzitter bestuur Geologisch Museum). “Het plan is ook nuttig bij onze communicatie met de gemeente. We zitten niet vast aan een contract, maar kunnen het aannemersbedrijf altijd om hulp vragen.”    De afgelopen twee jaar hebben er onderhoudswerkzaamheden plaatsgevonden, waarbij er ook rekening wordt gehouden met de spreiding van de werkzaamheden vanwege een beperkt budget.
  “We maken bij een overleg over de werkzaamheden meteen even een rondje door het museum. Van Zoelen kent het gebouw van haver tot gort en ontdekt soms toch gebreken die je zelf niet ziet”, zegt de heer Tijhuis, (penningmeester bestuur Geologisch Museum). Inmiddels ziet het Geologisch Museum Hofland er helemaal spic en span uit, zijn er grootse plannen voor de viering van het jubileumjaar 2012 en voor het aantrekken van nog meer bezoekers.

  Voor meer informatie omtrent een MJOP, en wat de voordelen voor u kunnen zijn, kunt u contact opnemen met de experts op dit gebied bij Van Zoelen; Donald van Veenendaal 030-2631126  of Maaike Poort 030-2631102