Contact

Aannemersbedrijf van Zoelen bv
Postbus 8079
3503 RB Utrecht

kantoor

Nevadadreef 58,
3565 CC Utrecht

telefoon 030 263 11 11
fax 030 262 32 74
   
e-mail info@vanzoelen.nl
internet www.vanzoelen.nl

ArchiRenovatie

Een renovatieconcept welke duurzaamheid, architectuur en energiebesparing samenbrengt.Downloads

Beleidsverklaring 2016-2019 Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden Algemene voorwaarden voor Aanneming werk Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant    

Volg ons

RSS-feed
Volg ons op Twitter
Bezoek onze Facebook-pagina

Vacatures

 • Afstudeeropdracht brandpr...
 • Stageplaats assistent wer...
 • Stageplaats assistent uit...

 • > Meer vacatures
  Klik hier voor een grotere foto van Ook dit jaar weer sponsor van de Varsity

  Ook dit jaar weer sponsor van de Varsity

  Van Zoelen gaat ook dit jaar weer de Varsity sponsoren voor het  roei-evenement wat plaats zal vinden op 8 april 2012. De Varsity is een van de grootste Nederlandse roeiwedstrijden, georganiseerd door de Koninklijke Nederlandse Studenten Roeibond. Dit jaar zal de 129e editie van deze titanenstrijd worden verroeid op 8 april op het Amsterdam-Rijnkanaal, nabij Houten. Met de hulp van sponsoren is het ook dit jaar voor de Varsity weer mogelijk om er een groot evenement van te maken.
  Sinds de oprichting van de eerst studentenroeivereniging in 1874, is roeien uitgegroeid tot een van de grootste studentensporten in Nederland; tegenwoordig heeft elke studentenstad tenminste één studentenroeivereniging. De studentenroeisport is rijk aan historie, waar de Nationale Universiteitsroeiwedstrijden “Varsity” deel van uitmaken.