Contact

Aannemersbedrijf van Zoelen bv
Postbus 8079
3503 RB Utrecht

kantoor

Nevadadreef 58,
3565 CC Utrecht

telefoon 030 263 11 11
fax 030 262 32 74
   
e-mail info@vanzoelen.nl
internet www.vanzoelen.nl

ArchiRenovatie

Een renovatieconcept welke duurzaamheid, architectuur en energiebesparing samenbrengt.Downloads

Beleidsverklaring 2016-2019 Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden Algemene voorwaarden voor Aanneming werk Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant    

Volg ons

RSS-feed
Volg ons op Twitter
Bezoek onze Facebook-pagina

Vacatures

 • Afstudeeropdracht brandpr...
 • Stageplaats assistent wer...
 • Stageplaats assistent uit...

 • > Meer vacatures
  Klik hier voor een grotere foto van Renovatie toren 2 en 3 Bisonspoor te Maarssenbroek

  Renovatie toren 2 en 3 Bisonspoor te Maarssenbroek

  Van Zoelen is op dit moment bezig met de renovatie van toren 2 en toren 3 van winkelcentrum Bisonspoor te Maarssenbroek.
  Bij de bezette verdiepingen zijn stofschotten geplaatst door de opdrachtgever, waardoor bedrijven zo min mogelijk overlast zullen hebben van de werkzaamheden. Het renoveren van de gevels gebeurd via de hefsteigers die zijn verankerd aan de penthouses.

  Van Zoelen is verantwoordelijk voor het bouwkundige deel. Twee nevenaannemers zijn verantwoordelijk voor de sloopwerkzaamheden van bestaande gevelelementen en voor de opbouw van de nieuwe gevelbekleding (vliesgevel en hsb-gevel).

  Logistiek is de uitdaging niet minder groot. Het hebben van de bouwplaats, aan- en afvoer materiaal/materieel in combinatie met het winkelend publiek, kantoorpersoneel, omwonenden, brandweer etc. behoeft de juiste coördinatie.

  In week 19 wordt het heiwerk verricht voor de kraanfundatie van toren 1 en 4. Tevens wordt daar een tweede bouwplaats ingericht.