Contact

Aannemersbedrijf van Zoelen bv
Postbus 8079
3503 RB Utrecht

kantoor

Nevadadreef 58,
3565 CC Utrecht

telefoon 030 263 11 11
fax 030 262 32 74
   
e-mail info@vanzoelen.nl
internet www.vanzoelen.nl

ArchiRenovatie

Een renovatieconcept welke duurzaamheid, architectuur en energiebesparing samenbrengt.Downloads

Beleidsverklaring 2016-2019 Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden Algemene voorwaarden voor Aanneming werk Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant    

Volg ons

RSS-feed
Volg ons op Twitter
Bezoek onze Facebook-pagina

Vacatures

 • Afstudeeropdracht brandpr...
 • Stageplaats assistent wer...
 • Stageplaats assistent uit...

 • > Meer vacatures
  Klik hier voor een grotere foto van De Balie Amsterdam

  De Balie Amsterdam

  Sinds 1982 is De Balie een platform voor een breed en vrijzinnig publiek. In de Grote Zaal , Kleine Zaal en in de Salon vinden vrijwel dagelijks debatten, seminars, theater- en filmvoorstellingen plaats. Deze zijn gericht op culturele kunstzinnige, maatschappelijke en politieke kwesties.

  In 2011 opende De Balie met Van Zoelen letterlijk haar ramen van de Grote Zaal. Dit na een hectische verbouwing van twee maanden in de zomervakantie.
  Dit jaar was de verouderde keuken aan de beurt. De keuken voldeed niet meer aan de huidige eisen en de wens om meer creativiteit te brengen in zowel het aanbod van het eten als de sfeer die bij De Balie hoort.

  Er is een tussenwand gesloopt om de keuken te vergroten. In afwijking van het traditioneel ondersteunen van de vloer is er gekozen om de vloer juist op te hangen. Zo is er voldoende werkhoogte gecreëerd zonder plafondobstakels.
  Een uitdaging was om tevens de wens van monumentenzorg te volbrengen. Het behouden van de traditionele uitstraling van dit monument.
  Gedurende dit project moest er rekening worden gehouden met een strakke planning van vier werkweken. De weekenden maakten hierbij deel uit van de dagelijkse planning en er werd samen met De Balie zeven dagen per week gewerkt om het eindresultaat te bewerkstelligen. De uiteindelijke eindinrichting van de keuken apparatuur is gedaan door Palux bedrijfkeukens B.V.

  De zomervakantie is nu voorbij en De Balie start een nieuw seizoen met een meer dan tevreden horeca team.