Contact

Aannemersbedrijf van Zoelen bv
Postbus 8079
3503 RB Utrecht

kantoor

Nevadadreef 58,
3565 CC Utrecht

telefoon 030 263 11 11
fax 030 262 32 74
   
e-mail info@vanzoelen.nl
internet www.vanzoelen.nl

ArchiRenovatie

Een renovatieconcept welke duurzaamheid, architectuur en energiebesparing samenbrengt.Downloads

Beleidsverklaring 2016-2019 Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden Algemene voorwaarden voor Aanneming werk Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant    

Volg ons

RSS-feed
Volg ons op Twitter
Bezoek onze Facebook-pagina

Vacatures

 • Afstudeeropdracht brandpr...
 • Stageplaats assistent wer...
 • Stageplaats assistent uit...

 • > Meer vacatures
  Klik hier voor een grotere foto van Verbouwing rustruimte station Venlo

  Verbouwing rustruimte station Venlo

  Van Zoelen heeft de rustruimte en de toiletgroepen op het station Venlo in augustus en september 2012 verbouwd.  Een reeds eerder verbouwde rustruimte op het station in Almere heeft de basis gelegd voor deze vervolgopdracht van de NS.

  Op station Venlo komen de verschillende elektrificatiesystemen van Nederland en Duitsland samen. Dit betekend dat de conducteurs en machinisten van beide landen hier hun rustplek bij de wisseling van de diensten hebben.

  In 2007 en 2008 is de stationshal van Venlo verbouwd. Dit trof voornamelijk het gedeelte voor de reizigers en nog niet de rustruimte voor conducteurs en machinisten. De oude inrichting dateerde nog van de jaren ‘80 en voldeed niet meer aan de huidige eisen en verwachtingenpatronen van de NS.

  Een rustplek hoort een rustplek te zijn in de breedste zin van het woord. De een heeft even een plek nodig om de krant te lezen en de ander juist een plek aan de stamtafel waarbij het weerzien van collega’s juist een rustpunt is.