Contact

Aannemersbedrijf van Zoelen bv
Postbus 8079
3503 RB Utrecht

kantoor

Nevadadreef 58,
3565 CC Utrecht

telefoon 030 263 11 11
fax 030 262 32 74
   
e-mail info@vanzoelen.nl
internet www.vanzoelen.nl

ArchiRenovatie

Een renovatieconcept welke duurzaamheid, architectuur en energiebesparing samenbrengt.Downloads

Beleidsverklaring 2016-2019 Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden Algemene voorwaarden voor Aanneming werk Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant    

Volg ons

RSS-feed
Volg ons op Twitter
Bezoek onze Facebook-pagina

Vacatures

 • Afstudeeropdracht brandpr...
 • Stageplaats assistent wer...
 • Stageplaats assistent uit...

 • > Meer vacatures
  Klik hier voor een grotere foto van Archeologisch Centrum gemeente Amersfoort

  Archeologisch Centrum gemeente Amersfoort

  Archeologisch Centrum gemeente Amersfoort

  Het Archeologisch Centrum van de gemeente Amersfoort is sinds 12 jaar gehuisvest in een huis van oude oorsprong. Aan het eind van de 19de eeuw is dit huis grondig verbouwd naar een ontwerp van architect W.H. Kam. Het woonhuis heeft de uitstraling van een villa. Aan de zijgevel zit een houten balkon in chaletstijl.

  Van Zoelen heeft in een periode van drie maanden het pand aan de binnenzijde geschilderd. Hierbij moest de karakteristieke uitstraling bewaard blijven en in zijn oude stijl hersteld worden.

  Alle uitgestalde en gevonden voorwerpen waar de medewerkers van het Archeologisch Centrum dagelijks mee bezig zijn behoorden op hun plaats te blijven. Deze voorwerpen konden niet worden verplaatst voor het schilderwerk van Van Zoelen. Het was een mooie uitdaging om op deze manier toch gestructureerd en volgens planning de werkzaamheden te voltooien.

  Het centrum voor Archeologie bedient naast Amersfoort ook de dorpen Soest, Leusden en Bunschoten- Spakenburg. Bij het centrum zijn een aantal ambtenaren, meer dan 25 vrijwilligers en een aantal vaste stadsarcheologen in dienst. Deze stadsarcheologen kunnen hier dagelijks hun beroep uitoefenen. Elk hebben zij hun specifieke kennis van de diverse materialen die naar boven worden gehaald bij opgravingen.

  Van Zoelen bedankt alle medewerkers, archeologen en de ambtenaren van het Archeologisch Centrum voor hun dagelijkse medewerking. Mede hierdoor is het project gelukt en heeft men voor de komende jaren weer en plezierig en goed onderhouden werkomgeving.