Contact

Aannemersbedrijf van Zoelen bv
Postbus 8079
3503 RB Utrecht

kantoor

Nevadadreef 58,
3565 CC Utrecht

telefoon 030 263 11 11
fax 030 262 32 74
   
e-mail info@vanzoelen.nl
internet www.vanzoelen.nl

ArchiRenovatie

Een renovatieconcept welke duurzaamheid, architectuur en energiebesparing samenbrengt.Downloads

Beleidsverklaring 2016-2019 Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden Algemene voorwaarden voor Aanneming werk Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant    

Volg ons

RSS-feed
Volg ons op Twitter
Bezoek onze Facebook-pagina

Vacatures

 • Afstudeeropdracht brandpr...
 • Stageplaats assistent wer...
 • Stageplaats assistent uit...

 • > Meer vacatures
  Klik hier voor een grotere foto van Promenade Zeist opgeleverd

  Promenade Zeist opgeleverd

  Maandag 3 december werd het project de Promenade formeel opgeleverd aan de bewoners van deze wijk in Zeist. De bewoners hebben namens de woningbouwvereniging de Kombinatie, Weijman Schilders en Van Zoelen een kerststol aangeboden gekregen.

  Bijna een jaar hebben er rondom de blokken van de Promenade steigers gestaan. Het voegwerk en vrijwel alle beton afdekkers zijn vernieuwd. Aan kozijnen, ramen en deuren is houtrot herstel toegepast. De brievenbussen zijn vernieuwd, zoals ook de hyracliet beplating van de balkons. Alle houten onderdelen zijn geschilderd. Het meest opvallend zijn de trappenhuizen, welke elk allen een andere kleur hebben gekregen.

   De bewoners hebben tijdens de werkzaamheden beperkt overlast gehad van geluid en stof. Tijdens de werkzaamheden is er een ruimte ter beschikking gesteld, zodat de bewoners hier eventueel konden verblijven en het geluid van bijvoorbeeld het uithakken van voegwerk even konden ontvluchten.

   Stofvrij hakken, overkapte steigers en geluidsarme aggregaten zijn onderdelen geweest die hebben bijgedragen aan de beperkte overlast en tevens ruimte hebben gegeven aan een duurzame uitwerking van gekozen materialen en materieel.

   Een dagelijks strak gestuurde planning was noodzakelijk om dit complexe werk met de verscheidenheid in balkons, verspringingen in de blokken en het per bewoner binnen moeten zijn voor houtrot en schilderwerk binnen het afgesproken tijdspad te voltooien.

   De woonlocatie is een aanwinst voor de gemeente Zeist geworden met dank aan de bewoners en bewoners commissie, Woningbouwvereniging de Kombinatie, Schildersbedrijf Weijman en Van Zoelen.