Contact

Aannemersbedrijf van Zoelen bv
Postbus 8079
3503 RB Utrecht

kantoor

Nevadadreef 58,
3565 CC Utrecht

telefoon 030 263 11 11
fax 030 262 32 74
   
e-mail info@vanzoelen.nl
internet www.vanzoelen.nl

ArchiRenovatie

Een renovatieconcept welke duurzaamheid, architectuur en energiebesparing samenbrengt.Downloads

Beleidsverklaring 2016-2019 Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden Algemene voorwaarden voor Aanneming werk Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant    

Volg ons

RSS-feed
Volg ons op Twitter
Bezoek onze Facebook-pagina

Vacatures

 • Afstudeeropdracht brandpr...
 • Stageplaats assistent wer...
 • Stageplaats assistent uit...

 • > Meer vacatures
  Klik voor een grotere foto van Juliana van Stolberglaan Waddinxveen

  Juliana van Stolberglaan Waddinxveen

  Projectdetails

  Project Groot onderhoud 36 woningen Juliana van Stolberglaan
  Locatie Waddinxveen
  Bouwjaar 2011
  Opdrachtgever Stichting Woonpartners Midden Holland te Waddinxveen
  Architect Weeda architecten te Rotterdam
  Zoekwoorden

  In opdracht van Stichting Woonpartners Midden Holland te Waddinxveen is door aannemersbedrijf van Zoelen b.v. groot onderhoud uitgevoerd in 36 woningen aan de Juliana van Stolberglaan 9-79 te Waddinxveen. De werkzaamheden werden in bewoonde staat uitgevoerd, wat inhield dat er vooraf duidelijke afspraken met de bewoners moesten worden gemaakt. Het maken van deze afspraken was zeer belangrijk, gezien de werkzaamheden die in de woningen verricht moesten worden.

  Het betrof hier het herstellen van de houtrot, het vervangen van hang- en sluitwerk, herstellen van de betontrappen en het vernieuwen van het gevelmetselwerk aan de voorgevel.Ook de bestaande kozijnen zijn aangepakt. Bij alle ramen en deuren zijn de scharnieren en het sluitwerk vervangen, zodat de woningen nu voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. De voordeuren in de portieken en bergingen zijn vervangen inclusief brandwerende beglazing. Tevens zijn de bestaande hekwerken en kozijnen geschilderd in de voor- en achtergevel.

  De toiletten en de badkamers zijn gerenoveerd en er zijn nieuwe keukens geplaatst. Er is een CV-installatie en een mechanische ventilatie-installatie geplaatst. Alle elektra is up to date gebracht.