Contact

Aannemersbedrijf van Zoelen bv
Postbus 8079
3503 RB Utrecht

kantoor

Nevadadreef 58,
3565 CC Utrecht

telefoon 030 263 11 11
fax 030 262 32 74
   
e-mail info@vanzoelen.nl
internet www.vanzoelen.nl

ArchiRenovatie

Een renovatieconcept welke duurzaamheid, architectuur en energiebesparing samenbrengt.Downloads

Beleidsverklaring 2016-2019 Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden Algemene voorwaarden voor Aanneming werk Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant    

Volg ons

RSS-feed
Volg ons op Twitter
Bezoek onze Facebook-pagina

Vacatures

 • Afstudeeropdracht brandpr...
 • Stageplaats assistent wer...
 • Stageplaats assistent uit...

 • > Meer vacatures
  Klik voor een grotere foto van Tussen de Parken II Utrecht

  Tussen de Parken II Utrecht

  Projectdetails

  Project nieuwbouw 15 woningen Tussen de Parken II
  Locatie Utrecht
  Bouwjaar 2011-2012
  Opdrachtgever Stichting Mitros te Utrecht
  Architect Bedaux de Brouwer Arcitecten B.V. BNA te Goirle
  Bouwsom (EUR.) € 1.523.500,00
  Zoekwoorden

  In de gebruiksfase is een infiltratiemeting uitgevoerd waarbij de mate van kierdichting is gemeten. Daarnaast zijn infraroodfoto’s gemaakt welke duidelijkheid gaven waar de resultaten overeenkomstig eis waren en waar verbeterpunten van toepassing waren. Zowel de pluspunten als de verbeterpunten zijn geëvalueerd en reeds geïmplementeerd binnen ons bedrijf.

  In opdracht van Mitros Projectontwikkeling heeft aannemersbedrijf van Zoelen 15 woningen gerealiseerd in Leidsche Rijn Utrecht. Aannemersbedrijf van Zoelen heeft bij dit project in diverse fases waarde ingebracht voor haar opdrachtgever

  In de ontwerpfase is aannemersbedrijf Van Zoelen betrokken geweest om de hoge EPN-eisen vanuit het ontwerp te vertalen naar een uitvoeringstechnisch optimale detaillering. Optimale detaillering staat in dit geval voor hoge kwaliteit op het gebied van onderhoud, thermische isolatie, kierdichting en duurzaamheid.

  Tevens is in het voortraject de planning van 25 werkweken vanaf opdracht tot oplevering vastgesteld. Om dit te kunnen realiseren is het casco opgetrokken door middel van tunnelbekistingen en zijn de binnenspouwbladen en daken door middel van houtskeletbouw uitgevoerd met een grote isolatiewaarde en een uitstekende kierdichting zodat warmteverliezen tot een absoluut minimum beperkt worden.

  In de uitvoeringsfase is samengewerkt met een onafhankelijk bedrijf welke controles heeft uitgevoerd op het gebied van uitvoeringsdetaillering in relatie tot de thermische schil en lucht-/kierdichting. Door gezamenlijke inspanning zijn de doelstellingen met betrekking tot energieprestatie en luchtdicht bouwen tot een hoger niveau getild.

  Verder is in dit project natuurlijk uitsluitend FSC-hout toegepast .