Contact

Aannemersbedrijf van Zoelen bv
Postbus 8079
3503 RB Utrecht

kantoor

Nevadadreef 58,
3565 CC Utrecht

telefoon 030 263 11 11
fax 030 262 32 74
   
e-mail info@vanzoelen.nl
internet www.vanzoelen.nl

ArchiRenovatie

Een renovatieconcept welke duurzaamheid, architectuur en energiebesparing samenbrengt.Downloads

Beleidsverklaring 2016-2019 Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden Algemene voorwaarden voor Aanneming werk Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant    

Volg ons

RSS-feed
Volg ons op Twitter
Bezoek onze Facebook-pagina

Vacatures

 • Afstudeeropdracht brandpr...
 • Stageplaats assistent wer...
 • Stageplaats assistent uit...

 • > Meer vacatures
  Klik voor een grotere foto van Promenade Zeist

  Promenade Zeist

  Projectdetails

  Project Herstel- en onderhoudswerkzaamheden De Promenade
  Locatie Zeist
  Bouwjaar 2012
  Opdrachtgever Woningbouwvereniging De Kombinatie te Zeist
  Architect
  Zoekwoorden

  In opdracht van Woningbouwvereniging De Kombinatie uit Zeist is er door Van Zoelen planmatig onderhoud uitgevoerd aan de woningen in de Torenlaan, de Achterheuvel en de Promenade. Op maandag 3 december werd het project formeel opgeleverd aan de bewoners van deze wijk in Zeist.
  Bijna een jaar hebben er rondom de blokken van de Promenade steigers gestaan. Het voegwerk en vrijwel alle beton afdekkers zijn vernieuwd. Aan kozijnen, ramen en deuren is houtrotherstel toegepast. De brievenbussen zijn vernieuwd, zoals ook de hyracliet beplating van de balkons. Alle houten onderdelen zijn geschilderd. Het meest opvallend zijn de trappenhuizen, welke allen een andere kleur hebben gekregen.
  De bewoners hebben tijdens de werkzaamheden beperkt overlast gehad van geluid en stof. Tijdens de werkzaamheden is er een ruimte ter beschikking gesteld, zodat de bewoners hier eventueel konden verblijven en het geluid van bijvoorbeeld het uithakken van voegwerk even konden ontvluchten.
  Stofvrij hakken, overkapte steigers en geluidsarme aggregaten zijn onderdelen geweest die hebben bijgedragen aan de beperkte overlast en tevens ruimte hebben gegeven aan een duurzame uitwerking van gekozen materialen en materieel.
  Een dagelijks strak gestuurde planning was noodzakelijk om dit complexe werk binnen het afgesproken tijdspad te voltooien. Dit kwam mede door de verscheidenheid in balkons, het verspringingen in de blokken en het per woning uit te voeren van houtrot herstel en schilderwerkzaamheden. De woonlocatie is een aanwinst voor de gemeente Zeist geworden.