Contact

Aannemersbedrijf van Zoelen bv
Postbus 8079
3503 RB Utrecht

kantoor

Nevadadreef 58,
3565 CC Utrecht

telefoon 030 263 11 11
fax 030 262 32 74
   
e-mail info@vanzoelen.nl
internet www.vanzoelen.nl

ArchiRenovatie

Een renovatieconcept welke duurzaamheid, architectuur en energiebesparing samenbrengt.Downloads

Beleidsverklaring 2016-2019 Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden Algemene voorwaarden voor Aanneming werk Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant    

Volg ons

RSS-feed
Volg ons op Twitter
Bezoek onze Facebook-pagina

Vacatures

 • Afstudeeropdracht brandpr...
 • Stageplaats assistent wer...
 • Stageplaats assistent uit...

 • > Meer vacatures
  Klik voor een grotere foto van Rabobank Achmea Zeist

  Rabobank Achmea Zeist

  Projectdetails

  Project Renovatie Rabobank Achmea
  Locatie Zeist
  Bouwjaar 2012-2013
  Opdrachtgever Rabobank Utrechtse Heuvelrug te Zeist en Achmea Pensioen- en Levensverzekering N.V te Wolvega
  Architect Theo Verburg Architecten te Ede
  Zoekwoorden

  In opdracht van Achmea Pensioen en Levensverzekering N.V. voor het casco en de Rabobank Utrechtse Heuvelrug voor de inbouw, heeft Van Zoelen het bestaande gebouw aan de Utrechtseweg te Zeist gestript tot op het casco.
  Het pand van de Rabobank heeft een facelift ondergaan. Deze verbouwing zorgt ervoor dat het pand zowel bouwkundig als functioneel weer aan de eisen van deze tijd zal voldoen. Het pand is vervolgens voorzien van een energiezuinige installatie. Verder was het gewenst dat het pand een hoog beveiligings- en afwerkingsniveau zou krijgen.
  Er is vervolgens een complete gevel- en dakrenovatie uitgevoerd. Ook is er ter plaatse van het entreegebied een nieuwe vliesgevel met een gezeefdrukt kunstwerk aangebracht, waardoor de klanten als het ware worden uitgenodigd om naar binnen te komen. De glazen ramen welke zijn voorzien van een gezeefdrukt boommotief, de lichte, esdoorn vloer, het sfeervolle kunstlicht en de indeling zorgen voor transparantie. Er zijn halfopen advies- en werkplekken met halfhoge schermen geplaatst. Tevens zijn er nog gesloten adviesruimtes waar privacygevoelige gesprekken kunnen worden gehouden.