Contact

Aannemersbedrijf van Zoelen bv
Postbus 8079
3503 RB Utrecht

kantoor

Nevadadreef 58,
3565 CC Utrecht

telefoon 030 263 11 11
fax 030 262 32 74
   
e-mail info@vanzoelen.nl
internet www.vanzoelen.nl

ArchiRenovatie

Een renovatieconcept welke duurzaamheid, architectuur en energiebesparing samenbrengt.Downloads

Beleidsverklaring 2016-2019 Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden Algemene voorwaarden voor Aanneming werk Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant    

Volg ons

RSS-feed
Volg ons op Twitter
Bezoek onze Facebook-pagina

Vacatures

 • Afstudeeropdracht brandpr...
 • Stageplaats assistent wer...
 • Stageplaats assistent uit...

 • > Meer vacatures
  Klik voor een grotere foto van Woonhuis Koningslaan Utrecht

  Woonhuis Koningslaan Utrecht

  Projectdetails

  Project Verbouwing woonhuis Koningslaan 112
  Locatie Utrecht
  Bouwjaar 2011
  Opdrachtgever Particulier
  Architect Bakers Architecten B.V. te Utrecht
  Zoekwoorden

  Aannemersbedrijf van Zoelen bv heeft in 2011, na een onderhandse aanbesteding, de verbouw/renovatie van het woonhuis aan de Koningslaan 112 te Utrecht op zich genomen. De woning was tot 2011 in gebruik als kantoor en moest nu weer aangepast worden tot woning. Door Van Zoelen is het complete huis gerenoveerd/verbouwd.
  De houten begane grondvloer is vervangen voor een betonvloer. Hierdoor werd er 20 centimeter hoogte gewonnen zodat de onderliggende kelder een functionele ruimte werd. Op de 1e verdieping bevind zich een werkkamer annex studeerkamer, op de overloop is een inloopkast gecreƫerd en een grote slaapkamer met daarop aansluitend een dakterras. Op de 2e verdieping zijn 2 grote slaapkamers, een badkamer en een saunakamer gecreƫerd waaraan een inpandig balkon vast zit.
  Op de zolderverdieping zijn de karakteristieke spanten nog aanwezig, welke voor een mooie uitstraling zorgen. Hier is een logeerkamer, een badkamer en een algemene ruimte aanwezig.
  Het trappenhuis is van boven tot beneden gerenoveerd en op de begane grond is een nieuwe trap aangebracht omdat de vloer omhoog gebracht moest worden in verband met de kelder.
  Op de begane grond zijn diverse stalen puien aangebracht, waaronder een hele grote schuifpui die toegang geeft tot het terras.
  Het huis heeft een strakke moderne afwerking gekregen, de muren zijn glad gestukadoord en de vloeren zijn betegeld of voorzien van parket.