Contact

Aannemersbedrijf van Zoelen bv
Postbus 8079
3503 RB Utrecht

kantoor

Nevadadreef 58,
3565 CC Utrecht

telefoon 030 263 11 11
fax 030 262 32 74
   
e-mail info@vanzoelen.nl
internet www.vanzoelen.nl

ArchiRenovatie

Een renovatieconcept welke duurzaamheid, architectuur en energiebesparing samenbrengt.Downloads

Beleidsverklaring 2016-2019 Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden Algemene voorwaarden voor Aanneming werk Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant    

Volg ons

RSS-feed
Volg ons op Twitter
Bezoek onze Facebook-pagina

Vacatures

 • Afstudeeropdracht brandpr...
 • Stageplaats assistent wer...
 • Stageplaats assistent uit...

 • > Meer vacatures
  Klik hier voor een grotere foto van De Brand 10 Amersfoort

  De Brand 10 Amersfoort

   

  Van Zoelen heeft samen met Rever in opdracht van Savills een upgrade gerealiseerd van een bestaand kantoorpand aan De Brand 10 te Amersfoort.

  Het entreegebied en de volledige 7e verdieping zijn grondig onderhanden genomen om een stevige onderlegger te creëren voor de toekomstige huurder.

  Een eerste indruk is bepalend en dus heeft het entreegebied een ingrijpende verandering ondergaan. Alle wanden zijn gesausd en de deuren geschilderd. De bestaande rosso porinho vloer is voorzien van een grijze gietvloer die mooi combineert met de groene tinten van het karpet en het eiken van de nieuwe balie, die gedeeltelijk uit hergebruikte materialen bestaat. Een echte eye-catcher zijn de hanglampen van Neerlands trots Moooi, die het geheel een bijna feestelijk karakter geven.

  Op de 7e verdieping zijn alle bestaande systeemwanden, vloerbedekking en het systeemplafond verwijderd om plaats te maken voor een vrij indeelbare ruimte met nieuw geschilderde wanden, nieuwe plafonds en verlichting, zodat een frisse en tijdloze uitstraling is verkregen.

  Als klap op de vuurpijl hadden wij een mock-up ruimte ingericht, waarin een gedeelte van het vloerplan met zoveel mogelijk hergebruikte materialen was opgebouwd als voorproefje hoe mooi de volledige ruimte uiteindelijk zou worden.