Contact

Aannemersbedrijf van Zoelen bv
Postbus 8079
3503 RB Utrecht

kantoor

Nevadadreef 58,
3565 CC Utrecht

telefoon 030 263 11 11
fax 030 262 32 74
   
e-mail info@vanzoelen.nl
internet www.vanzoelen.nl

ArchiRenovatie

Een renovatieconcept welke duurzaamheid, architectuur en energiebesparing samenbrengt.Downloads

Beleidsverklaring 2016-2019 Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden Algemene voorwaarden voor Aanneming werk Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant    

Volg ons

RSS-feed
Volg ons op Twitter
Bezoek onze Facebook-pagina

Vacatures

 • Afstudeeropdracht brandpr...
 • Stageplaats assistent wer...
 • Stageplaats assistent uit...

 • > Meer vacatures
  Klik hier voor een grotere foto van Studenten bezoeken Domplein te Utrecht

  Studenten bezoeken Domplein te Utrecht

  Vrijdag 13 december heeft Van Zoelen circa dertig studenten een rondleiding gegeven op en onder Domplein. De studenten zijn meegenomen in de Utrechtse geschiedenis. Momenteel wordt hier gewerkt aan de Schatkamer II, waardoor straks de nu nog deels verborgen geschiedenis voor iedereen toegankelijk zal zijn.

  De studenten hebben de excursie als bijzonder ervaren. Hieronder is een verslag van deze excursie te lezen, geschreven door twee studenten.

   

  Excursie Domplein met Van Zoelen

  Domplein, vrijdag 13 december 2013

  Duizenden mensen hebben de afgelopen decennia ’s over het Domplein gelopen zonder enig besef waar ze over heen liepen. Zelfs wij stonden versteld over hetgeen wat wij nog niet wisten over de geheimen die onder het Domplein verschuilt liggen.

  Graag nemen wij u mee naar één van de meest bijzondere projecten die onze interesse heeft gewekt, namelijk de schatkamer aan het Domplein te Utrecht. Een project wat een rijkelijke historische waarde bevat; waarin het doel is om 2000 jaar aan geschiedenis ten toon te stellen. Dankzij de aannemerij Van Zoelen hebben wij samen met dertig anderen bouw gerelateerde studenten van de Hogeschool Utrecht een rondleiding gekregen in één van de meest unieke bouwopdrachten in Utrecht.

  Gepaard met de bouwhelmen en onder begeleiding van één van de directeuren van Van Zoelen, Martin van Lambalgen, werden wij rondgeleid waar de opgravingen plaatsvinden. Onder het genot van vele verhalen en het zien van verschillende ondergrondse bouwwerken werden wij wegwijs gemaakt in de historie onder het Domplein. Van Romeinse wegen tot funderingspalen van het middenstuk van de Dom.

  Van Zoelen nodigt u dan ook uit om eens door de kijkgaten heen te kijken die geplaatst zijn in de hekken rondom het Domplein. Veel inwoners van Utrecht weten niet wat er in de historie van Utrecht allemaal heeft plaatsgevonden. Over een tijdje is dit voor iedereen te bezichtigen. Medio 2014 zal de poort open staan voor publiek. Het is een absolute aanrader om eens een kijkje te nemen onder het Domplein.

  Met vriendelijke groet,

  Nicole van Esch
  Simon van Gooswilligen