Contact

Aannemersbedrijf van Zoelen bv
Postbus 8079
3503 RB Utrecht

kantoor

Nevadadreef 58,
3565 CC Utrecht

telefoon 030 263 11 11
fax 030 262 32 74
   
e-mail info@vanzoelen.nl
internet www.vanzoelen.nl

ArchiRenovatie

Een renovatieconcept welke duurzaamheid, architectuur en energiebesparing samenbrengt.Downloads

Beleidsverklaring 2016-2019 Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden Algemene voorwaarden voor Aanneming werk Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant    

Volg ons

RSS-feed
Volg ons op Twitter
Bezoek onze Facebook-pagina

Vacatures

 • Afstudeeropdracht brandpr...
 • Stageplaats assistent wer...
 • Stageplaats assistent uit...

 • > Meer vacatures
  Klik hier voor een grotere foto van Bijeenkomst bouwpartners DOM under een succes!

  Bijeenkomst bouwpartners DOM under een succes!

  Gisteren organiseerde Initiatief Domplein samen met Van Zoelen een bijeenkomst voor alle bouwpartners van het project Domplein. De bijeenkomst was een groot succes.

  In twee groepen kregen de bouwpartners om 16.00 uur rondleidingen door de schatkamers van het Domplein. De groepen verplaatsten zich om 18.00 naar het academiegebouw, waar in de prachtige senaatzaal een dinerbuffet klaar stond.

  Omstreeks 19.00 uur gingen de presentaties van start. Met een heuse wekker bij de hand kregen alle partijen één minuut de tijd om zichzelf te presenteren. Wie zijn we en wat is/was onze rol bij het project DOM under? Op deze manier is het voor iedereen inzichtelijker geworden wat al die verschillende partijen op het project doen en is er nog meer begrip voor elkaars werk gecreëerd. Dit is essentieel voor een goede samenwerking.

  Goed om te zien dat alle partijen met veel enthousiasme aan dit bijzondere project werken en ook trots zijn dat zij hun steentje mogen bijdragen.

  Met nog 10 weken op de planning tot de opening van DOM under op 2 juni 2014 is goed samenwerken nu van groot belang. Wij hebben er vertrouwen in!