Contact

Aannemersbedrijf van Zoelen bv
Postbus 8079
3503 RB Utrecht

kantoor

Nevadadreef 58,
3565 CC Utrecht

telefoon 030 263 11 11
fax 030 262 32 74
   
e-mail info@vanzoelen.nl
internet www.vanzoelen.nl

ArchiRenovatie

Een renovatieconcept welke duurzaamheid, architectuur en energiebesparing samenbrengt.Downloads

Beleidsverklaring 2016-2019 Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden Algemene voorwaarden voor Aanneming werk Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant    

Volg ons

RSS-feed
Volg ons op Twitter
Bezoek onze Facebook-pagina

Vacatures

 • Afstudeeropdracht brandpr...
 • Stageplaats assistent wer...
 • Stageplaats assistent uit...

 • > Meer vacatures
  Klik hier voor een grotere foto van Verbouwing Sibbehuis Landgoed Schothorst te Amersfoort

  Verbouwing Sibbehuis Landgoed Schothorst te Amersfoort

  Sinds anderhalve week is het Sibbehuis te Amersfoort weer, na twee maanden gesloten te zijn geweest voor de renovatie, weer geopend voor bezoekers.

  Het Sibbehuis is een eenvoudige woning in middeleeuwse bouwstijl, welke in 2001 op traditionele wijze is gebouwd. Het staat op het Landgoed Schothorst te Amersfoort van het Centrum voor Natuur en Milieu Educatie(CNME).
  Niet het middeleeuwse interieur was nu aan vervanging toe, maar de keuken en de toiletten. Er zijn ook op ambachtelijke manier ramen, deuren en luiken in het Sibbehuis gemaakt. Elektrische gereedschap heeft hierbij geen rol gespeeld. De werkzaamheden waren een mix van restauratie, verbouw en nieuwbouw onderdelen, waarbij de timmerman moderne technieken heeft gebruikt en daarnaast ook even terug ging naar de Middeleeuwen.

  Het gebouw wordt dagelijks gebruikt door de medewerkers van het CNME. Regelmatig zijn er activiteiten als vinkingweekenden en sibbezondagen op het middeleeuws erf. Vrijwilligers laten dan historie tot leven komen op het erf en tonen het eenvoudige boerenleven en de diverse ambachten van toen.