Contact

Aannemersbedrijf van Zoelen bv
Postbus 8079
3503 RB Utrecht

kantoor

Nevadadreef 58,
3565 CC Utrecht

telefoon 030 263 11 11
fax 030 262 32 74
   
e-mail info@vanzoelen.nl
internet www.vanzoelen.nl

ArchiRenovatie

Een renovatieconcept welke duurzaamheid, architectuur en energiebesparing samenbrengt.Downloads

Beleidsverklaring 2016-2019 Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden Algemene voorwaarden voor Aanneming werk Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant    

Volg ons

RSS-feed
Volg ons op Twitter
Bezoek onze Facebook-pagina

Vacatures

 • Afstudeeropdracht brandpr...
 • Stageplaats assistent wer...
 • Stageplaats assistent uit...

 • > Meer vacatures
  Klik hier voor een grotere foto van Domtoren bezoek populairder dan ooit!

  Domtoren bezoek populairder dan ooit!

  DOMTOREN BEZOEK POPULAIRDER DAN OOIT
  Symbool van Utrecht trekt recordaantal bezoekers.

  De Domtoren heeft in de eerste zes maanden van 2014 een record aantal bezoekers, een succesvol begin van het toeristisch seizoen. Maar liefst 31.000 bezoekers beklommen tot nu het Utrechtse stadssymbool. “Met het hoogseizoen nog voor ons vermoeden wij dat dit jaar een absoluut recordjaar voor de toren zal blijken”, aldus Ronald Trum, directeur Toerisme Utrecht.

  POPULAIRE ATTRACTIE
  Een bezoek aan de Domtoren is voor zowel nationale als internationale bezoekers een bijzondere ervaring. Dit blijkt onder andere uit het certificaat van uitmuntendheid, dat de Domtoren kreeg uitgereikt door de website Tripadvisor, één van de meest toonaangevende internationale review-websites. Bezoekers roemen niet alleen de deskundigheid van de gidsen, maar met name ook het prachtige uitzicht over de stad op de trans op 95 meter hoogte.

  DOMPLEIN
  “Op het hele Domplein is deze positieve tendens overigens waarneembaar”, zegt Ronald Trum. “De nieuwe attractie DOM under, die sinds 2 juni geopend is, en de inspanningen van het nieuwe samenwerkingsverband Domkwartier, zorgen er voor dat het Domplein de afgelopen periode op de kaart is gezet. Dit uit zich in meer interesse voor het plein én meer bezoekers van buiten de stad die hier een kijkje komen nemen”.

  Het Domplein is voor veel bezoekers de ideale startplek voor een dagje Utrecht. Naast de Domtoren en DOM under zijn ook de Domkerk, het Flora’s Hof en de kloostertuin de Pandhof een bezoek meer dan waard. Daarnaast vind je er
  gezellige terrasjes en is het VVV Utrecht Informatie Centrum er gevestigd.

  ZOMER OP DE DOMTOREN
  Ook deze zomer worden er veel bezoekers op de Domtoren verwacht. De Domtoren heeft onder de naam Zomer op de Domtoren een flink aantal bijzondere zomerse activiteiten voor haar bezoekers in petto. Onder meer tijdens de jaarlijks populaire Midzomeravondtours, waarbij bezoekers vanaf de Domtoren de zonsondergang kunnen meemaken. Daarnaast zijn er speciale rondleidingen, waarbij de stadsbeiaardier bezocht kan worden én organiseert de Domtoren in de zomervakantie dagelijks speciale rondleidingen voor kinderen. Er is een hoop te doen deze zomer op en rond het Domplein!

  Meer informatie is te verkrijgen via www.domtoren.nl.