Contact

Aannemersbedrijf van Zoelen bv
Postbus 8079
3503 RB Utrecht

kantoor

Nevadadreef 58,
3565 CC Utrecht

telefoon 030 263 11 11
fax 030 262 32 74
   
e-mail info@vanzoelen.nl
internet www.vanzoelen.nl

ArchiRenovatie

Een renovatieconcept welke duurzaamheid, architectuur en energiebesparing samenbrengt.Downloads

Beleidsverklaring 2016-2019 Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden Algemene voorwaarden voor Aanneming werk Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant    

Volg ons

RSS-feed
Volg ons op Twitter
Bezoek onze Facebook-pagina

Vacatures

 • Afstudeeropdracht brandpr...
 • Stageplaats assistent wer...
 • Stageplaats assistent uit...

 • > Meer vacatures
  Klik voor een grotere foto van Renovatie Lorentzhuis te Velp

  Renovatie Lorentzhuis te Velp

  Projectdetails

  Project Renovatie Lorentzhuis
  Locatie Velp
  Bouwjaar 2013-2014
  Opdrachtgever Stichting Innoforte te Velp
  Architect ASWA architecten B.V. te Rotterdam
  Zoekwoorden

  Het Lorentzhuis is een verzorgingshuis dat ruim 40 jaar geleden gebouwd is in Velp-Zuid. Het pand is in de loop der jaren sterk verouderd geraakt en voldeed niet meer aan de moderne eisen van een zorginstelling. Daarom is een renovatietraject ingezet om de woonkwaliteit voor de bewoners te verbeteren.

  De gevels worden gereinigd en voorzien van nieuwe hekwerken, balkondeuren en houten gevelbekleding. De  dakbedekking wordt volledig vervangen door een geïsoleerd dakpakket. Tevens is een nieuwe hoofdentree gerealiseerd en is het centraal gelegen bouwdeel uitgebreid met een nieuwbouwdeel waarin huiskamers voor gemeenschappelijk gebruik zijn gerealiseerd. Verder wordt er inpandig een nieuwe liftschacht gebouwd ten behoeve van een beddenlift.

  Het pand bestaat uit drie vleugels, welke één voor één worden gerenoveerd. Hierdoor kan het verzorgingshuis tijdens de uitvoering bewoond en in gebruik blijven. De individuele woonunits worden allemaal volledig gestript, opnieuw afgewerkt en voorzien van nieuwe keukens. Tevens wordt de woonruimte vergroot door van drie woonunits twee woonunits te maken. De extra ruimte die hierdoor per woonunit beschikbaar komt wordt benut door een moderne ruime badkamer te realiseren, welke voldoet aan de specifieke eisen die behoren bij een dergelijke zorgfunctie.

  Van Zoelen is in dit project betrokken als bouwteampartner, niet alleen in de rol van hoofdaannemer maar tevens als bouwkundig adviseur. Door vroegtijdig onze expertise in te brengen in het ontwerpproces wordt het risico van vertragingen tijdens het bouwproces al in het voortraject voorkomen en is de opdrachtgever vroegtijdig in staat om weloverwogen, goed geïnformeerde beslissingen te nemen over de ontwerpvraagstukken die zich in dergelijke projecten voordoen.

  Voor deze opdrachtgever is het van groot belang dat de bewoners tijdens de bouwwerkzaamheden zo min mogelijk overlast ondervinden van het bouwproces. Van Zoelen neemt hiertoe diverse maatregelen in overleg met de opdrachtgever, bijvoorbeeld in de vorm van informatievoorziening aan de bewoners, deelname aan overleg van de diverse stuurgroepen binnen de organisatie van de opdrachtgever, aangepaste werktijden voor werkzaamheden met geluidsoverlast, aangepaste invulling van bouwtransporten, etc..