Contact

Aannemersbedrijf van Zoelen bv
Postbus 8079
3503 RB Utrecht

kantoor

Nevadadreef 58,
3565 CC Utrecht

telefoon 030 263 11 11
fax 030 262 32 74
   
e-mail info@vanzoelen.nl
internet www.vanzoelen.nl

ArchiRenovatie

Een renovatieconcept welke duurzaamheid, architectuur en energiebesparing samenbrengt.Downloads

Beleidsverklaring 2016-2019 Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden Algemene voorwaarden voor Aanneming werk Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant    

Volg ons

RSS-feed
Volg ons op Twitter
Bezoek onze Facebook-pagina

Vacatures

 • Afstudeeropdracht brandpr...
 • Stageplaats assistent wer...
 • Stageplaats assistent uit...

 • > Meer vacatures
  Klik hier voor een grotere foto van Van Zoelen APP brandwerendheid

  Van Zoelen APP brandwerendheid

   

  Van Zoelen APP brandwerendheid.

  Deze nieuwe discipline voor de vaklieden van Van Zoelen kwam niet als een verrassing. De vraag over brandveiligheid vanuit onze vaste opdrachtgevers, zoals gemeentelijke instellingen, verzorgingstehuizen en ziekenhuizen, maar ook bedrijfsgebouwen, heeft Van Zoelen in 2014 aan het denken gezet.
  Het zoeken naar de juiste partners, zowel de leverancier als de fabrikant, is geconsolideerd in een samenwerking met Mastermate en Tremco Illbruck. Alle te gebruiken producten zijn getest en goedgekeurd volgens Nederlandse normen en wetgeving.
  Alle kennis is gebundeld en gezamenlijke cursussen hebben ertoe geleid dat Van Zoelen nu haar eigen brandwerendheidteam in huis heeft.

  Van opname tot uitvoering , blijvende zorg en onderhoud via de app. Logboek en certificaten, foto’s en de geschiedenis kunnen digitaal gelezen worden door zowel de klant als Van Zoelen.
  Na wat proefprojecten in 2014 zijn wij nu echt gestart met brandwerendheidsprojecten.
  Anno 2015  lopen er een drietal brandwerendheidsprojecten voor onder andere; gemeente Amersfoort, Dianet ziekenhuis te Utrecht en Sint Jacob te Overveen.

  De QR stickers welke voorzien zijn van een unieke code worden geplakt op een brandwerend afgewerkte doorvoer en ingelezen middels een app op een tablet. Hier wordt de unieke OR code ingelezen en verwerkt in een digitaal programma.
  Bij het nadien doorbreken van deze brandwerende afwerking kan middels het scannen van de QR code een melding gedaan worden naar Van Zoelen en weten wij direct de positie en de te gebruiken materialen en kunnen we direct actie ondernemen en middels vooraf afgesproken eenheidsprijzen de brandwerende doorvoer herstellen en digitaal verwerken in het logboek.

  Met onze eigen app en de QR stickers, ontzorgen wij uiteindelijk de klant en maken wij het geheel digitaal inzichtelijk, zelfs in relatie tot de digitale gebouwtekeningen.