Contact

Aannemersbedrijf van Zoelen bv
Postbus 8079
3503 RB Utrecht

kantoor

Nevadadreef 58,
3565 CC Utrecht

telefoon 030 263 11 11
fax 030 262 32 74
   
e-mail info@vanzoelen.nl
internet www.vanzoelen.nl

ArchiRenovatie

Een renovatieconcept welke duurzaamheid, architectuur en energiebesparing samenbrengt.Downloads

Beleidsverklaring 2016-2019 Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden Algemene voorwaarden voor Aanneming werk Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant    

Volg ons

RSS-feed
Volg ons op Twitter
Bezoek onze Facebook-pagina

Vacatures

 • Afstudeeropdracht brandpr...
 • Stageplaats assistent wer...
 • Stageplaats assistent uit...

 • > Meer vacatures
  Klik hier voor een grotere foto van Verliefd op wonen in Boekhoven-Bosch

  Verliefd op wonen in Boekhoven-Bosch

  Van Zoelen is de aannemer van het project Renovatie woningen Boekhoven Bosch, in opdracht van Mitros. Onderstaand een artikel uit de MitrosKrant over een bewoner van Boekhoven-Bosch.

   

  Verliefd op wonen in Boekhoven-Bosch

  Het zag er verwaarloosd uit, maar meteen toen ze binnen stond, was Gonny de Wolff verliefd op de appartementswoning in de voormalige drukkerij Boekhoven-Bosch aan de Begijnehof. “Ik zag het achterstallig onderhoud wel, maar ik wist dat het op te knappen was. Anderen liepen er voor weg en daardoor had ik geluk. Ik was zevende op de lijst, maar ik heb het gekregen.”

  Sloop werd renovatie
  Gonny ging aan de slag, stak veel geld in de verbouwing van de huurwoning. “Tot een buurman zei: ‘Weet je niet dat de boel gesloopt gaat worden?!’. Dat kon ik niet geloven. Zo’n mooi gebouw slopen? Ik ben toen meteen lid geworden van de bewonerscommissie. Er is toen een enquête gehouden en daaruit bleek dat bijna iedereen in het Boekhoven-Boschgebouw tegen de sloop was.”

  Die sloop werd in overleg met verhuurder Mitros omgezet in een grootscheepse renovatie van de 34 woningen. De woningen waren in de jaren zeventig gebouwd in het industriële gebouw, waar voorheen nog de spoorboekjes van de NS gedrukt werden. Het appartement van Gonny was voorheen een deel van de papieropslag en boven haar bevonden zich de kantoren van de directeur en zijn secretaresse.

  Ik voel me heel gelukkig
  “De renovatie is twee jaar geleden in twee fases gestart en de planning is dat het 1 april klaar is”, legt Gonny uit. Zij kon als een van de eerste bewoners van fase 2 weer terug naar haar appartement. “Er is wat tegenslag geweest omdat er meer asbest te verwijderen was dan was verwacht, maar verder is de renovatie goed verlopen. Ik heb zelf vijf maanden verderop in de Breedstraat in een klein appartementje gewoond. Dat was via Mitros goed geregeld, maar ik ben blij dat ik weer terug ben.” De historische gevels zijn opgeknapt met dubbel glas en binnen zijn overal nieuwe verwarmingstoestellen aangebracht. Gonny is erg tevreden: “Wonen midden in de stad in een pand met historisch karakter. Ik voel me heel gelukkig.”

  Zaterdag 11 april worden er rondleidingen georganiseerd voor mensen die het gebouw eens van binnen willen zien. Houdt hiervoor de website www.mitros.nl in de gaten.

   

  Bron: MitrosKrant