Contact

Aannemersbedrijf van Zoelen bv
Postbus 8079
3503 RB Utrecht

kantoor

Nevadadreef 58,
3565 CC Utrecht

telefoon 030 263 11 11
fax 030 262 32 74
   
e-mail info@vanzoelen.nl
internet www.vanzoelen.nl

ArchiRenovatie

Een renovatieconcept welke duurzaamheid, architectuur en energiebesparing samenbrengt.Downloads

Beleidsverklaring 2016-2019 Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden Algemene voorwaarden voor Aanneming werk Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant    

Volg ons

RSS-feed
Volg ons op Twitter
Bezoek onze Facebook-pagina

Vacatures

 • Afstudeeropdracht brandpr...
 • Stageplaats assistent wer...
 • Stageplaats assistent uit...

 • > Meer vacatures
  Klik hier voor een grotere foto van DOMunder wint internationale Museums & Heritage Award!

  DOMunder wint internationale Museums & Heritage Award!

  DOMunder heeft op 29 april in Londen de Museums + Heritage Awards for Excellence 2015 gewonnen in de categorie Internationaal. DOMunder ontvangt de prijs voor het belevingsontwerp gemaakt door het Utrechtse bureau Tinker imagineers in samenwerking met JDdV Architecten. 

  “We loved the innovative and creative use of technology which was an intelligent solution to the challenge of interpreting archaeology, successfully creating a sense of place and bringing structural foundations to life!”, aldus de jury.

  De jaarlijkse Awards van de Museums + Heritage Show zijn voor de dertiende keer uitgereikt. Deze awards worden toegekend aan voortrekkers in de erfgoedsector, en honoreren expertise en innovatie bij musea, galerieën en attracties in het Verenigd Koninkrijk en de rest van Europa. The Museums + Heritage Show is het grootste vakevenement voor professionals op het gebied van musea, erfgoedbeheer en culturele attracties.

  Tinker imagineers bedacht en produceerde de bezoekersbeleving van de eerste permanente, openbare opgraving in Nederland voor Initiatief Domplein. JDdV Architecten ontwierp de ruimtelijke constructie. DOMunder opende op 2 juni 2014 haar deuren en heeft inmiddels meer dan 35.000 bezoekers ontvangen.

  Van Zoelen was de aannemer van dit mooie, nu ook award winnende,  project.

  Bron: www.domunder.nl/award

  Zie ook: De Utrechtse Internet Courant