Contact

Aannemersbedrijf van Zoelen bv
Postbus 8079
3503 RB Utrecht

kantoor

Nevadadreef 58,
3565 CC Utrecht

telefoon 030 263 11 11
fax 030 262 32 74
   
e-mail info@vanzoelen.nl
internet www.vanzoelen.nl

ArchiRenovatie

Een renovatieconcept welke duurzaamheid, architectuur en energiebesparing samenbrengt.Downloads

Beleidsverklaring 2016-2019 Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden Algemene voorwaarden voor Aanneming werk Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant    

Volg ons

RSS-feed
Volg ons op Twitter
Bezoek onze Facebook-pagina

Vacatures

 • Afstudeeropdracht brandpr...
 • Stageplaats assistent wer...
 • Stageplaats assistent uit...

 • > Meer vacatures
  Klik hier voor een grotere foto van Van Zoelen steunt Nepal via Stichting Bungkulung

  Van Zoelen steunt Nepal via Stichting Bungkulung

  Ook Van Zoelen is geraakt door de nieuwsberichten over Nepal de afgelopen dagen en heeft een donatie gedaan aan de Stichting Bunkulung.

  Marten van Loo is voorzitter van de Stichting Bunkulung. Deze stichting zet zich in voor versterking en zelfredzaamheid van de Nepalezen door onderwijs, gezondheidszorg, ondernemerschap en duurzame ontwikkeling. Dit doet deze stichting door financiële ondersteuning van kleine overzichtelijke projecten in Nepal.

  Voor zover de Stichting heeft na kunnen gaan hebben al de contactpersonen van de stichting in Nepal de aardbeving overleeft. De schade is echter groot en ze verwachten dan ook veel verzoeken voor ondersteuning vanuit Nepal.

  Een donatie aan giro 555 is een heel verstandig besluit. Mocht u echter een bijdrage willen leveren op persoonsniveau, dan zal uw donatie aan de Stichting Bunkulung rechtstreeks naar CAC Nepal gaan. CAC Nepal is een organisatie in Nepal waar de stichting mee samenwerkt en waar de komende tijd veel werk op af zal komen.

  De gegevens van Stichting Bungkulung:

  p/a Binnenkadijk 145
  1018 ZE Amsterdam
  020-6229577 / 06-18903203
  E-mail:
  info@stichtingbungkulung.nl

  Bank: ABN-AMRO
  Banknummer: NL31 ABNA 0831 2685 65
  ANBI status: m.i.v. 29 januari 2010

  Mocht u meer willen weten, hieronder kunt u nog meer lezen vanuit de Stichting Bungkulung zelf.

  Brief vanuit Stichting aan donateurs d.d. 12 mei 2015

  Beste donateurs,

   Op 26 april jl hebben wij u bericht over de zw

  are aardbeving in Nepal.
  Gisteren vertelde Tulasa Amatya, de directeur van CAC Nepal, dat ze nog steeds niet binnen slapen omdat er telkens kleine en grote naschokken zijn te voelen.

   Vandaag is er een tweede zware aardbeving overheen gekomen. Deze ligt meer in het Oosten van Nepal en raakt ook het gebied waar de scholing van de kinderen die wij ondersteunen plaatsvindt. 

   Gelukkig kunnen wij u meedelen dat iedereen die wij ondersteunen ook deze aardbeving heeft overleefd. Hoe het met de huizen en de infrastructuur is, dat weten we niet.

   We zijn heel blij met alle ondersteuning die u allen ons heeft gegeven. Niet alleen op immaterieel gebied maar ook door het storten van geld op onze rekening. Op dit moment kunnen wij u melden dat er zo’n € 5.000 is opgehaald. Wij zorgen dat dit geld goed terecht komt en volledig gebruikt wordt aan de opbouw van Nepal. Misschien niet alleen in de opbouw van huizen

  maar ook in de start van werkzaamheden. Elke bijdrage is welkom, want er is veel geld nodig.

  Tulasa gaf gisteren aan dat ze niet overtuigd is dat de regering zal zorgen dat al het geld dat via de officiële kanalen wordt gedoneerd, daadwerkelijk bij de mensen zelf terecht komt. Wij weten zeker dat organisaties als Care, Rode Kruis, Safe the Children goed werk doen. Het is alleen dat de Nepalezen zelf weinig vertrouwen hebben in de eigen regering.

   We sturen u hieronder de reactie van Hissi Dongala op onze vraag hoe het met haar gaat. Hissi zorgt al meer dan tien jaar zelf voor de Pashmina Sjaal fabriek na het overlijden van haar man. Zij zorgt voor de opleiding van haar drie kinderen. Met de opbrengst van de verkoop van de sjaals die wij in Nederland verkopen, dragen wij bij aan de opleiding van haar jongste dochter. Mocht u geïnteresseerd zijn om een mooie sjaal te kopen, laat het ons weten. De sjaals kosten tussen de 15 en 40 euro.

   Wij hebben aan zowel Tulasa als Hissi een deel van het geld van de extra donaties aangeboden. Zij komen met een voorstel waar ze het geld voor gaan gebruiken en zullen ons op de hoogte houden wat er met het geld gaat gebeuren dan wel is gebeurd. Zoals Tulasa zei: each and every Roepie will be used for rebuilding.

   Als u vragen heeft, stel ze alstublieft. Via Henk

  Veerdig worden wij ook op de hoogte gehouden van de opbouw werkzaamheden ter plekke. 

   Met vriendelijke groet, namens het bestuur van de 

  Stichting Bungkulu

  ng

  José Koster

  Brief van Hissi Dongala d.d. 12 mei 2015

  Dear jose,

  We are al fine here. But the condition of my factory and home is not good,
  The front side of my home where i used to work is not the condition to work
  anymore. 
  There are many severe crackcs at my factory. It needs to be repaired
  totally, it is closed ever since the earthquake.Many of my workers home is collapsed.
  I have attached s

  ome pictures here. Thank you so much for your willingness towards us.

  Best regards,

  hissi