Contact

Aannemersbedrijf van Zoelen bv
Postbus 8079
3503 RB Utrecht

kantoor

Nevadadreef 58,
3565 CC Utrecht

telefoon 030 263 11 11
fax 030 262 32 74
   
e-mail info@vanzoelen.nl
internet www.vanzoelen.nl

ArchiRenovatie

Een renovatieconcept welke duurzaamheid, architectuur en energiebesparing samenbrengt.Downloads

Beleidsverklaring 2016-2019 Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden Algemene voorwaarden voor Aanneming werk Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant    

Volg ons

RSS-feed
Volg ons op Twitter
Bezoek onze Facebook-pagina

Vacatures

 • Afstudeeropdracht brandpr...
 • Stageplaats assistent wer...
 • Stageplaats assistent uit...

 • > Meer vacatures
  Klik voor een grotere foto van Anne Frank gebouw te Waddinxveen

  Anne Frank gebouw te Waddinxveen

  Projectdetails

  Project Anne Frank gebouw
  Locatie Waddinxveen
  Bouwjaar 2013-2014
  Opdrachtgever Woonpartners Midden-Holland te Waddinxveen
  Architect Weeda Architecten B.V. te Rotterdam
  Zoekwoorden

  In opdracht van Woonpartners Midden-Holland te Waddinxveen, werd door Van Zoelen groot onderhoud uitgevoerd aan het Anne Frank Woongebouw, gelegen aan het Jan van Bijnen-pad te Waddinxveen. Het gaat hierbij om woningen voor zelfstandig wonende 55-plussers.
  Woonpartners heeft hiermee het wooncomplex voor ouderen laten aanpassen. De uitstraling van het complex is een stuk moderner geworden. De hoofdentree werd naar de buitenzijde uitgebreid en het bestaande gevelmetselwerk werd hersteld en gereinigd.

  Ook aan de binnenzijde is veel veranderd. Er zijn extra voorzieningen gekomen en de plafonds en wandafwerking werden vernieuwd.

  Alle verdiepingen werden tevens voorzien van een andere kleur en een thema, dit om de herkenbaarheid te vergroten. Op deze manier is alvast rekening gehouden met de behoeften van ouderen met beginnende dementie.

  De ruimtes op de etages werden zo aangepast dat de bewoners ook hun scootmobiel kunnen stallen. Alle bewoners krijgen een videofooninstallatie en op de begane grond komen postboxen. Ook aan duurzaamheid is gedacht, zo is er een energiezuinige koud- en warmwatervoorziening aangebracht en in de bergingsgangen is LED-verlichting aangebracht.