Contact

Aannemersbedrijf van Zoelen bv
Postbus 8079
3503 RB Utrecht

kantoor

Nevadadreef 58,
3565 CC Utrecht

telefoon 030 263 11 11
fax 030 262 32 74
   
e-mail info@vanzoelen.nl
internet www.vanzoelen.nl

ArchiRenovatie

Een renovatieconcept welke duurzaamheid, architectuur en energiebesparing samenbrengt.Downloads

Beleidsverklaring 2016-2019 Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden Algemene voorwaarden voor Aanneming werk Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant    

Volg ons

RSS-feed
Volg ons op Twitter
Bezoek onze Facebook-pagina

Vacatures

 • Afstudeeropdracht brandpr...
 • Stageplaats assistent wer...
 • Stageplaats assistent uit...

 • > Meer vacatures
  Klik hier voor een grotere foto van BovenIJ Ziekenhuis Amsterdam

  BovenIJ Ziekenhuis Amsterdam

  Van Zoelen heeft in opdracht van het BovenIJ Ziekenhuis de 3 bestaande Radiologie ruimtes verbouwd. Dit vanwege het vernieuwen van de röntgenapparatuur. De bestaande apparatuur was dusdanig verouderd en zo ook de ruimte indeling en afwerking hiervoor.

  Deze apparatuur, geleverd en geplaatst door Philips, is gebonden aan millimeter maatvoering van het benodigde staalwerk. Hier worden namelijk de onderdelen van de röntgenapparatuur aan bevestigd en opgehangen.

  Het driedimensionaal uitgetekende staalwerk moest kloppend gemonteerd worden in een bestaande ruimte. Hierbij moesten zowel de wanden, vloeren als het plafond nog met een waterpasslang worden uitgezet. De tijd van dit gereedschap ligt ver achter ons, maar is wel een gegeven geweest en een van te voren doordacht risico met een bijbehorend plan van aanpak.

  Met behulp van laser apparatuur is het gehele ruimte 3D gescand en verwerkt in een 3D programma. Vanuit dit programma is het staalwerk geïmplementeerd en gemaakt.

  De ruimtes moesten tevens straling vrij worden aangepast en afgewerkt met anti-bacteriologe materialen. De overlast naar patiënten en bezoekers moest tot een minimum beperkt worden en de planning was kort en bindend.

  Het proces is in samenspraak met BovenIJ Ziekenhuis in LEAN uitgevoerd en daardoor succesvol afgerond. De tweewekelijkse overleggen met alle betrokkenen zijn noodzakelijk geweest om het proces ongestoord voor patiënten en bezoekers te laten verlopen.

  BovenIJ Ziekenhuis is als een van de eerste in Nederland met deze nieuwe versie röntgenapparatuur van Philips.