Contact

Aannemersbedrijf van Zoelen bv
Postbus 8079
3503 RB Utrecht

kantoor

Nevadadreef 58,
3565 CC Utrecht

telefoon 030 263 11 11
fax 030 262 32 74
   
e-mail info@vanzoelen.nl
internet www.vanzoelen.nl

ArchiRenovatie

Een renovatieconcept welke duurzaamheid, architectuur en energiebesparing samenbrengt.Downloads

Beleidsverklaring 2016-2019 Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden Algemene voorwaarden voor Aanneming werk Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant    

Volg ons

RSS-feed
Volg ons op Twitter
Bezoek onze Facebook-pagina

Vacatures

 • Afstudeeropdracht brandpr...
 • Stageplaats assistent wer...
 • Stageplaats assistent uit...

 • > Meer vacatures
  Klik voor een grotere foto van Koethuis Slot Zuylen te Oud-Zuilen

  Koethuis Slot Zuylen te Oud-Zuilen

  Projectdetails

  Project Verbouwing Koetshuis Slot Zuylen
  Locatie Oud-Zuilen
  Bouwjaar 2014
  Opdrachtgever Stichting Slot Zuylen te Oud-Zuilen
  Architect Architektenburo Kühne & Co te Rotterdam
  Zoekwoorden

  In december 2013 begon Van Zoelen met de start van de verbouwing van het Koetshuis van Slot Zuylen. Het ging hierbij om de restauratie en verbouwing van het Koetshuis van een woonhuis tot een theehuis, ontvangstruimte en een informatiecentrum over de Vechtstreek.

  Het is nu een theehuis waar de bezoekers, maar ook recreërende voorbijgangers even kunnen bijkomen en genieten van heerlijke streekproducten. Ook echtparen die hun huwelijk op het kasteel hebben laten voltrekken kunnen in het theehuis de receptie organiseren. Grote groepen kunnen tevens terecht voor een koffietafel, lunch of een high-tea. Tevens is
  er een informatiecentrum gerealiseerd, waar toeristen informatie kunnen krijgen over Slot Zuylen en over recreëren in de Vechtstreek. Verschillende wandel- en fietsroutes komen bij Slot Zuylen samen. Tenslotte is er op de verdieping een ruimte voor vergaderingen en andere bedrijfsdoeleinden.

  Door Van Zoelen werd tijdens de verbouwing tevens groot onderhoud gepleegd aan de dakconstructie, welke hevig aangetast was door houtrot en ongedierte. Na het herstellen van de dakconstructie is het pand voorzien van nieuwe stalen gevelpuien en zijn beschadigingen aan het oude, originele metselwerk met veel zorg hersteld en gerenoveerd. Inpandig is het gebouw voorzien van alle afwerkingen volgens de moderne standaard, waardoor dit oude pand weer lange tijd mee kan.

  Centraal in het pand werd een unieke stalen trap geplaatst, welke de blikvanger van het ontwerp van Architectenburo Kühne & Co is.

  Het verbouwde Koetshuis is medio 2014 opgeleverd.