Contact

Aannemersbedrijf van Zoelen bv
Postbus 8079
3503 RB Utrecht

kantoor

Nevadadreef 58,
3565 CC Utrecht

telefoon 030 263 11 11
fax 030 262 32 74
   
e-mail info@vanzoelen.nl
internet www.vanzoelen.nl

ArchiRenovatie

Een renovatieconcept welke duurzaamheid, architectuur en energiebesparing samenbrengt.Downloads

Beleidsverklaring 2016-2019 Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden Algemene voorwaarden voor Aanneming werk Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant    

Volg ons

RSS-feed
Volg ons op Twitter
Bezoek onze Facebook-pagina

Vacatures

 • Afstudeeropdracht brandpr...
 • Stageplaats assistent wer...
 • Stageplaats assistent uit...

 • > Meer vacatures
  Klik voor een grotere foto van Olympia 4 NEC te Hilversum

  Olympia 4 NEC te Hilversum

  Projectdetails

  Project Kantoor Olympia 4 NEC
  Locatie HILVERSUM
  Bouwjaar 2014
  Opdrachtgever Syntrus Achmea Real Estate & Finance te Amsterdam en NEC Nederland B.V. te Hilversum
  Architect Frantzen et al architecten te Amsterdam
  Zoekwoorden

  Het kantoor Olympia 4 maakt onderdeel uit van een groter complex van kantoren, inclusief parkeervoorzieningen. Het kantoor ligt op het “Arena Park” te Hilversum, welke is onder-verdeeld in de drie delen Marathon, Olympia en Arena, aan de noordoostzijde van het complex.
  Het kantoor bestaat uit een gedeelde parkeergarage met 70 parkeerplaatsen en een apart blok met vier kantoorlagen, waarbij de entree is gerealiseerd in een extra aanbouw van drie lagen.
  Het kantoor is enkele jaren in gebruik geweest, maar heeft ook enkele jaren leeg gestaan.
  De nieuwe huurder NEC-Nederland gaat Olympia 4 geheel huren (circa 3.300 m² bvo), inclusief een deel van de 3e verdieping van Olympia 6. Dit gedeelte, waar een aparte unit is geplaatst, is via het noodtrappenhuis gekoppeld aan nummer 4.

  Door Van Zoelen is het kantoor verhuur gereed gemaakt. De werkzaamheden bestonden uit de realisatie van bouwkundige werken, de werktuigbouwkundige-, elektrotechnische- en sanitaire installaties. Het werk moest in een zeer korte periode worden gerealiseerd.

  Het vervangen van de plafonds inclusief de verlichting, het maken van doucheruimte op de begane grond, het aanbrengen van nieuwe wanden in verband met de scheiding van de huurders op de 3e verdieping van Olympia nummer 6.

  De vloeren zijn geëgaliseerd en geschikt gemaakt voor het leggen van tapijt. De wanden zijn ‘fris’ overgesausd. De verhuizing vond plaats in juli 2014