Contact

Aannemersbedrijf van Zoelen bv
Postbus 8079
3503 RB Utrecht

kantoor

Nevadadreef 58,
3565 CC Utrecht

telefoon 030 263 11 11
fax 030 262 32 74
   
e-mail info@vanzoelen.nl
internet www.vanzoelen.nl

ArchiRenovatie

Een renovatieconcept welke duurzaamheid, architectuur en energiebesparing samenbrengt.Downloads

Beleidsverklaring 2016-2019 Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden Algemene voorwaarden voor Aanneming werk Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant    

Volg ons

RSS-feed
Volg ons op Twitter
Bezoek onze Facebook-pagina

Vacatures

 • Afstudeeropdracht brandpr...
 • Stageplaats assistent wer...
 • Stageplaats assistent uit...

 • > Meer vacatures
  Klik voor een grotere foto van Scouting accomodatie Baracuda te Utrecht

  Scouting accomodatie Baracuda te Utrecht

  Projectdetails

  Project Scouting accomodatie Baracuda
  Locatie Utrecht
  Bouwjaar 2013-2014
  Opdrachtgever Stichting Jan Ellerman, de Baracuda Zeeverkenners te Utrecht
  Architect BLAUW architecten te Utrecht
  Zoekwoorden

  In mei 2013 heeft Van Zoelen opdracht gekregen van de Jan Ellermangroep te Utrecht voor de nieuwbouw van het Scoutinggebouw voor de Baracuda Zeeverkenners aan de Verlengde Hoogravenseweg 25 te Utrecht.

  De voormalige accommodatie had een centrale hal, welke een belangrijke ontmoetingsplek was. Omdat de zeeverkenners dit op de nieuwe locatie ook weer wilden ervaren, werd dit een belangrijk onderdeel voor de nieuwbouw.
  Het nieuwe pand moest deze sfeer, de relatie tussen binnen en buiten, ook weer krijgen. Refererend aan een scheepswerf aan het water is het gebouw ondergebracht onder drie verschillende kappen welke samen één geheel vormen.
  De werven zijn ten opzichte van elkaar versprongen, hierdoor is het gebouw vriendelijk en heeft het een stoere uitstraling.
  Het skelet is van staal, omhult met prefab aluminium gevel- en dakplaten. Deze aluminium golfplaten versterken de vorm van de drie werven. De kopgevels zijn bekleed met houten latten en de binnenzijde is bekleed met multiplex. Hierdoor kan het gebouw tegen een stootje.
  Via een trap in de vide komt men op de 1e verdieping met de overloop, waaraan de groepsruimtes gelegen zijn. Door de gevel met veel glas is er een relatie met de haven en de watergang naar de Vaartsche Rijn.