Contact

Aannemersbedrijf van Zoelen bv
Postbus 8079
3503 RB Utrecht

kantoor

Nevadadreef 58,
3565 CC Utrecht

telefoon 030 263 11 11
fax 030 262 32 74
   
e-mail info@vanzoelen.nl
internet www.vanzoelen.nl

ArchiRenovatie

Een renovatieconcept welke duurzaamheid, architectuur en energiebesparing samenbrengt.Downloads

Beleidsverklaring 2016-2019 Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden Algemene voorwaarden voor Aanneming werk Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant    

Volg ons

RSS-feed
Volg ons op Twitter
Bezoek onze Facebook-pagina

Vacatures

 • Afstudeeropdracht brandpr...
 • Stageplaats assistent wer...
 • Stageplaats assistent uit...

 • > Meer vacatures
  Klik hier voor een grotere foto van Stichting Sint Jacob – onderscheidend

  Stichting Sint Jacob – onderscheidend

  Stichting Sint Jacob benadert de zorg net even anders door juist aandacht te geven aan de kleine dingen. Dingen die kansen en mogelijkheden geven voor de mensen die zorg nodig hebben. Bijvoorbeeld een Winkel van Sinkel, terug in de kindertijd van onze huidige cliënten.

  Studio 2s heeft vanaf schetsontwerp tot en met het definitief ontwerp de beleving van het gevraagde concept (terug naar grootmoeders tijd) goed kunnen verwoorden.

  Het gehele bouwteam moest terug in de tijd om van de oude receptie deze winkel te maken, met hergebruik van oude materialen. Van schetsconcept naar uitvoering in het werk. Daadwerkelijk traditioneel handwerk in het werk, dus zonder elektrisch gereedschap.

  Ook de zorg heeft haar bijdrage geleverd en het eindresultaat mag er zijn. De ouderen kunnen hun herinneringen van vroeger weer ophalen.

  Met dank van de inzet van het gehele bouwteam, Susanne Spiessberger ( Studio 2s ), Irene de Lange (Stichting Net-Werk Vrijwilligershulp Zuid-Kennemerland), de Zorg Stichting Sint Jacob, VSE schilders en Van Zoelen.

  Het gehele bouwteam wenst Stichting Sint Jacob Nieuw Delftweide veel plezier met de eerste Winkel van Sinkel in de Zorg.