Contact

Aannemersbedrijf van Zoelen bv
Postbus 8079
3503 RB Utrecht

kantoor

Nevadadreef 58,
3565 CC Utrecht

telefoon 030 263 11 11
fax 030 262 32 74
   
e-mail info@vanzoelen.nl
internet www.vanzoelen.nl

ArchiRenovatie

Een renovatieconcept welke duurzaamheid, architectuur en energiebesparing samenbrengt.Downloads

Beleidsverklaring 2016-2019 Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden Algemene voorwaarden voor Aanneming werk Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant    

Volg ons

RSS-feed
Volg ons op Twitter
Bezoek onze Facebook-pagina

Vacatures

 • Afstudeeropdracht brandpr...
 • Stageplaats assistent wer...
 • Stageplaats assistent uit...

 • > Meer vacatures
  Klik hier voor een grotere foto van 60 woningen Schoolstraat Hilversum

  60 woningen Schoolstraat Hilversum

  De laatste hand wordt gelegd aan het schilderwerk van het nu nog naamloze seniorencomplex schoolstraat 2-120 te hilversum gelegen aan het marktplein. Na intensieve energetische verbeteringsmaatregelen en een opfrisbeurt van de gevels zal het complex op 8 september geopend worden. De nieuwe naam wordt bij de opening bekend gemaakt.

  Intensief overleg met de bewoners is noodzakelijk geweest om de overlast zoveel mogelijk te beperken. De werkzaamheden in de woning zelf zijn tot een minimaal aantal dagen teruggebracht en de bewoners zijn in nauw overleg bijgestaan met verplaatsen van meubilair en raamdecoraties. Zo kon deze kwetsbare doelgroep in zijn vertrouwde omgeving blijven en is de energiehuishouding weer naar een hedendaags niveau gebracht!

  Onze vaklieden worden door de bewoners aangemerkt als harde werkers en nergens te beroerd voor! We mogen trots zijn op de prestatie die hier is verricht!