Contact

Aannemersbedrijf van Zoelen bv
Postbus 8079
3503 RB Utrecht

kantoor

Nevadadreef 58,
3565 CC Utrecht

telefoon 030 263 11 11
fax 030 262 32 74
   
e-mail info@vanzoelen.nl
internet www.vanzoelen.nl

ArchiRenovatie

Een renovatieconcept welke duurzaamheid, architectuur en energiebesparing samenbrengt.Downloads

Beleidsverklaring 2016-2019 Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden Algemene voorwaarden voor Aanneming werk Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant    

Volg ons

RSS-feed
Volg ons op Twitter
Bezoek onze Facebook-pagina

Vacatures

 • Afstudeeropdracht brandpr...
 • Stageplaats assistent wer...
 • Stageplaats assistent uit...

 • > Meer vacatures
  Klik hier voor een grotere foto van Hoofdkantoor Bugaboo te Amsterdam

  Hoofdkantoor Bugaboo te Amsterdam

  Na ruim vier weken van verbouwen op de begane grond zijn er een nieuwe receptie, vergaderruimte en kantoorfunctie gecreëerd. Voorheen zat de receptie op de vierde verdieping en was de begane grond leeg en niet functioneel.

  Zowel het ontwerp als de uitvoering zijn in bouwteam gedaan. Hierbij heeft Van Zoelen samen met de afdelingen Facilities en Brandmarketing van Bugaboo het DNA van Bugaboo verwoord in een sfeervolle nieuwe entree,  vergaderruimte en een ontvangstgedeelte. Samen durfden zij buiten bestaande kaders te treden en het ontwerp zonder architect te realiseren.
  Samen tekenen, sparren en visualiseren en verantwoording nemen over gemaakte afspraken. Zelfs hergebruik van bestaand materiaal en maatwerken zijn een onderdeel geweest van het gehele proces.

  Wanneer je in staat bent net een extra stap te zetten , oprechte interesse te tonen en je verplaatst in het DNA van de klant, dan zijn er verrassende en flexibele oplossingen mogelijk.
  Ruimte, licht, openheid en een gevoel van creatief samenzijn, zijn een aantal woorden die dit ontvangstgedeelte kenmerken.

  Het DNA van Bugaboo zit niet alleen in haar producten , maar ook in de gehele belevingswereld waarin de medewerkers ontwerpen en creëren.
  Deze beleving is direct merkbaar bij binnenkomst en het gevoel van thuiskomen komt direct bij je binnen.

  Van Zoelen bedankt Bugaboo voor deze opdracht en wenst haar wederom veel nieuwe creativiteit toe.