Contact

Aannemersbedrijf van Zoelen bv
Postbus 8079
3503 RB Utrecht

kantoor

Nevadadreef 58,
3565 CC Utrecht

telefoon 030 263 11 11
fax 030 262 32 74
   
e-mail info@vanzoelen.nl
internet www.vanzoelen.nl

ArchiRenovatie

Een renovatieconcept welke duurzaamheid, architectuur en energiebesparing samenbrengt.Downloads

Beleidsverklaring 2016-2019 Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden Algemene voorwaarden voor Aanneming werk Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant    

Volg ons

RSS-feed
Volg ons op Twitter
Bezoek onze Facebook-pagina

Vacatures

 • Afstudeeropdracht brandpr...
 • Stageplaats assistent wer...
 • Stageplaats assistent uit...

 • > Meer vacatures
  Klik hier voor een grotere foto van Vormgeving, zoals we Albelli kennen

  Vormgeving, zoals we Albelli kennen

  Albelli is een jong en dynamisch bedrijf in hartje Amsterdam. De succesvolle marktleider op het gebied van fotoboeken en fotoproducten groeit in rap tempo. Deze groei maakte aanpassingen op één van de verdiepingen noodzakelijk. Door een meer efficiënte indeling was het mogelijk om binnen het bestaande oppervlak het aantal werkplekken te vergroten en een drietal spreekkamers toe te voegen.  Daarbij werd ook de kantine vergroot, waardoor het weer mogelijk is om met alle werknemers samen te komen en presentaties te geven.

  De nieuwe spreekkamers annex stiltewerkplekken zijn uitgevoerd als zelfstandige objecten waar de ruimte omheen vloeit. Dit is bereikt door de hoeken af te ronden, de buitenkant te bekleden met houten latten en een terug liggende plint aan de boven- en onderzijde. De houten buitenzijde heeft een dubbelfunctie; door de openingen tussen de latten wordt het geluid van de kantine en omliggende werkruimten geabsorbeerd.

  Albelli en Van Zoelen kenden elkaar reeds van een eerdere uitbreiding. Het ontwerp is afkomstig van een bij Albelli werkzame architect. Samen met Van Zoelen werd de technische uitvoering in bouwteam verband uitgedacht en uitgewerkt. Kenmerkend voor het proces was het wederzijdse vertrouwen dat geleid heeft tot dit prachtige eindresultaat.