Contact

Aannemersbedrijf van Zoelen bv
Postbus 8079
3503 RB Utrecht

kantoor

Nevadadreef 58,
3565 CC Utrecht

telefoon 030 263 11 11
fax 030 262 32 74
   
e-mail info@vanzoelen.nl
internet www.vanzoelen.nl

ArchiRenovatie

Een renovatieconcept welke duurzaamheid, architectuur en energiebesparing samenbrengt.Downloads

Beleidsverklaring 2016-2019 Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden Algemene voorwaarden voor Aanneming werk Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant    

Volg ons

RSS-feed
Volg ons op Twitter
Bezoek onze Facebook-pagina

Vacatures

 • Afstudeeropdracht brandpr...
 • Stageplaats assistent wer...
 • Stageplaats assistent uit...

 • > Meer vacatures
  Klik hier voor een grotere foto van Samen zetten we de aarde op 1

  Samen zetten we de aarde op 1

  Op woensdag 16 december zet het Wereld Natuur Fonds samen met vele Nederlandse artiesten de aarde op 1 in een speciale tv-show. Deze uitzending zal van 21:30 uur – 23:00 uur zijn op NPO1.

  Met deze grote live tv-actie gaat het WNF het Nederlandse publiek vragen om de aarde op 1 te zetten. Samen met een begeleidende campagne zal deze spetterende actie ervoor zorgen dat het draagvlak voor natuurbescherming vergroot wordt en er hopelijk een nieuwe groep donateurs zich aan het WNF binden.

  Aan de hand van 5 bedreigingen en bijbehorende iconische diersoorten (watervervuiling/rivierdolfijn, stroperij/tijger, ontbossing/gorilla, klimaatverandering/ijsbeer, bijvangst/schildpad) wordt er tijdens deze tv-show aangeven waarom iedereen de aarde op 1 zal moeten zetten. Alle 5 de bedreigingen/diersoorten worden gekoppeld aan een artiestenteam. Elk team wordt gekoppeld aan een thema waar ze zich vervolgens in zullen gaan verdiepen. 3 teams reizen af naar het gebied en 2 teams zullen hier in Nederland research doen. Vervolgens schrijven ze een lied over dit thema om stil te staan bij de schoonheid en kwetsbaarheid van de natuur. Dit nummer zullen ze tijdens de tv-uitzending voor het eerst ten gehore zullen brengen.

  Wil je hier meer over weten? Klik dan hier!

  Naamloos