Contact

Aannemersbedrijf van Zoelen bv
Postbus 8079
3503 RB Utrecht

kantoor

Nevadadreef 58,
3565 CC Utrecht

telefoon 030 263 11 11
fax 030 262 32 74
   
e-mail info@vanzoelen.nl
internet www.vanzoelen.nl

ArchiRenovatie

Een renovatieconcept welke duurzaamheid, architectuur en energiebesparing samenbrengt.Downloads

Beleidsverklaring 2016-2019 Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden Algemene voorwaarden voor Aanneming werk Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant    

Volg ons

RSS-feed
Volg ons op Twitter
Bezoek onze Facebook-pagina

Vacatures

 • Afstudeeropdracht brandpr...
 • Stageplaats assistent wer...
 • Stageplaats assistent uit...

 • > Meer vacatures
  Klik hier voor een grotere foto van Geluidstudio’s Hogeschool voor de Kunsten Utrecht

  Geluidstudio’s Hogeschool voor de Kunsten Utrecht

  De huidige geluidstudio’s van de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht (HKU) zijn gelegen binnen de lokatie aan de Oude Amersfoortse weg te Hilversum. Door het samenvoegen van verschillende lokaties dienen de geluidstudio’s in de nieuwe situatie ondergebracht te worden in een reeds bestaand pand aan de Ina Boudier Bakkerlaan te Utrecht.

  De studio’s worden hoofdzakelijk gebruikt om van diverse muziekstijlen opnamen te maken. Daarnaast worden de opnamen in de regieruimten, grenzend aan de studio’s, bewerkt. Deze regie biedt alle creatieve opnamemogelijkheden voor popproductie en mixage.

  Bouwkundig en constructief staan de studio’s los in de ruimtes, als zijnde “Doos in doos” principe. Dit om de bestaande architectuur te accentueren en tevens de akoestiek te waarborgen.

  In de ruimten zal geluid diverse fases ondergaan door de akoestische afwerking van de wanden. Akoestische sturing zal gebeuren door diffussoren / absorbers (zie foto) en tevens gebruik van harde en zachte materialen om het geluid te weerkaatsen of op te vangen. De absorbers worden in onze eigen werkplaats gemaakt.

  Zie onderstaande illustraties en klik hier voor een video voor een sfeerimpressie.