Contact

Aannemersbedrijf van Zoelen bv
Postbus 8079
3503 RB Utrecht

kantoor

Nevadadreef 58,
3565 CC Utrecht

telefoon 030 263 11 11
fax 030 262 32 74
   
e-mail info@vanzoelen.nl
internet www.vanzoelen.nl

ArchiRenovatie

Een renovatieconcept welke duurzaamheid, architectuur en energiebesparing samenbrengt.Downloads

Beleidsverklaring 2016-2019 Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden Algemene voorwaarden voor Aanneming werk Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant    

Volg ons

RSS-feed
Volg ons op Twitter
Bezoek onze Facebook-pagina

Vacatures

 • Afstudeeropdracht brandpr...
 • Stageplaats assistent wer...
 • Stageplaats assistent uit...

 • > Meer vacatures

  19 maart was het weer Earth Hour

  Zaterdag 19 maart vanaf 20.30 uur was het weer Earth Hour. Heb jij ook meegedaan?

  Earth Hour is de grootste en snelst groeiende beweging die wereldwijd aandacht vraagt voor de kwetsbaarheid van onze planeet. Door een uur het licht uit te doen, geef je samen met miljoenen anderen het signaal af dat jij ook een leefbare aarde wilt doorgeven.
  In heel Nederland gingen landmarks, gebouwen en pleinen op zwart op 19 maart. Vrijwilligers van de Wereld Natuur Fonds-Regioteams organiseerden activiteiten tijdens Earth Hour. Ook tientallen bedrijven en gemeenten deden mee.

  Voor meer informatie kan je hier terecht op de site van het Wereld Natuur Fonds (WNF).

  Meer nieuws van het WNF:

  In februari heeft het WNF een hulpgids gelanceerd om bosbehoud in Brazilië te stimuleren.  Deze gids helpt importeurs, investeerders en overheden om bij te dragen aan bescherming van bossen in Brazilië. De gids bevat aanbevelingen hoe zij het best kunnen handelen om ontbossing in de Amazone tegen te gaan en tegelijk duurzame economische ontwikkeling kunnen stimuleren.
  Voor meer informatie en het downloaden van de gids, klik hier.

  Het Wereld Natuur Fonds steunt de Europese Commissie in haar conclusie dat het importverbod op illegaal hout tweeënhalf jaar na de invoering nog steeds niet goed werkt. Zo vallen nog altijd niet alle houten producten onder de regelgeving, waardoor consumenten het risico lopen om illegaal hout te kopen. Het gaat bijvoorbeeld om meubels, speelgoed, muziekinstrumenten en boeken. Ook is de invoering en handhaving van het importverbod vaak nog zwak.
  Wil je dit nieuwsbericht verder lezen, klik dan hier.