Contact

Aannemersbedrijf van Zoelen bv
Postbus 8079
3503 RB Utrecht

kantoor

Nevadadreef 58,
3565 CC Utrecht

telefoon 030 263 11 11
fax 030 262 32 74
   
e-mail info@vanzoelen.nl
internet www.vanzoelen.nl

ArchiRenovatie

Een renovatieconcept welke duurzaamheid, architectuur en energiebesparing samenbrengt.Downloads

Beleidsverklaring 2016-2019 Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden Algemene voorwaarden voor Aanneming werk Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant    

Volg ons

RSS-feed
Volg ons op Twitter
Bezoek onze Facebook-pagina

Vacatures

 • Afstudeeropdracht brandpr...
 • Stageplaats assistent wer...
 • Stageplaats assistent uit...

 • > Meer vacatures
  Klik hier voor een grotere foto van Meisjes op weg naar Junioren WK roeien

  Meisjes op weg naar Junioren WK roeien

  Het gaat goed met het junioren roeien in Nederland. Verenigingen hebben relatief grote jeugdafdelingen. Een deel van die roeisters is ‘wedstrijdroei(st)er’ en traint 6 tot 9 keer per week. Zij roeien nationale- en internationale wedstrijden. Een vernieuwde aanpak begeleid door bondscoach Ronald Florijn (behaalde o.a. Goud op Olympische Spelen in Seoul en Atlanta) resulteerde in 2015 voor de jongens acht en de meisjes skiff in Goud op het junioren WK in Rio. Dat smaakt naar meer!
  Een groep junioren meisjes uit Midden Nederland wil hun krachten bundelen voor een snelle acht op het Junioren WK dat eind augustus (22 t/m 28) in Rotterdam plaatsvindt. In december 2015 is deze groep meisjes, afkomstig van verschillende verengingen, gevormd.
  Zij trainen sinds die tijd iedere zaterdag in Amsterdam onder de bezielende leiding van 4 coaches van twee van die verenigingen. Zij willen wedstrijdritme opdoen, zich constant verbeteren, een hecht team vormen en heel goed op elkaar ingespeeld zijn. Deze meiden met ambitie gaan ervoor!! Naast de gezamenlijke kilometers in de acht in Amsterdam trainen zij individueel iedere dag op hun eigen club; roeien, krachtraining en ergometertraining.

  Eind februari hebben zij hun eerste wedstrijd gevaren – en gewonnen! – in Brugge, de Brugge Boatrace. Aansluitend vond een trainingskamp plaats waar 2 keer per dag getraind werd. In maart volgden de Heineken Roeivierkamp en de Head of the River. Beide wedstrijden hebben zij gewonnen. Vanaf april start het korte baanseizoen (2 km). Naast de reguliere nationale wedstrijden inclusief het Nederlands Kampioenschap willen ze om goede tegenstand op te zoeken ook naar de Junioren Regatta in München. Hopelijk is de snelheid hoog genoeg om uitgezonden te worden naar het EK in Trakai (Litouwen) en aansluiten natuurlijk het WK junioren in Rotterdam eind augustus.

  De ploeg is heel blij met de sponsoring van Van Zoelen. Dat maakt mede mogelijk dat ze op trainingskampen en naar de internationale wedstrijden kunnen gaan om aldaar op het juiste niveau hun snelheid kunnen testen.

   

  Foto’s door: Merijn Soeters    (zie ook zijn Facebook en/of website)