Contact

Aannemersbedrijf van Zoelen bv
Postbus 8079
3503 RB Utrecht

kantoor

Nevadadreef 58,
3565 CC Utrecht

telefoon 030 263 11 11
fax 030 262 32 74
   
e-mail info@vanzoelen.nl
internet www.vanzoelen.nl

ArchiRenovatie

Een renovatieconcept welke duurzaamheid, architectuur en energiebesparing samenbrengt.Downloads

Beleidsverklaring 2016-2019 Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden Algemene voorwaarden voor Aanneming werk Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant    

Volg ons

RSS-feed
Volg ons op Twitter
Bezoek onze Facebook-pagina

Vacatures

 • Afstudeeropdracht brandpr...
 • Stageplaats assistent wer...
 • Stageplaats assistent uit...

 • > Meer vacatures
  Klik hier voor een grotere foto van Verbouwing pand Verder International

  Verbouwing pand Verder International

  Het degelijke jaren ’80 pand van Verder International zag er gedateerd uit met wanden van grijze baksteen, lage plafonds en blauwgrijs tapijt. Meer openheid en transparantie, meer communicatie tussen diverse afdelingen en divisies en een vrolijkere uitstraling, dat was de opdracht.

  Interieuratelier Panis maakte het ontwerp. Veel bakstenen zijn vervangen door glas en in de verkeersruimtes is een vrolijk tapijt van gevlochten pvc draden gelegd, waardoor op subtiele wijze kleur van alle divisies is toegevoegd. Op de wanden zijn grote afbeeldingen geplaatst die de toepassingsgebieden van de producten van Verder uitbeelden. Op de ‘catwalk’ die de receptie voorstelt is ruimte om een aantal producten van Verder tentoon te stellen.

  Tijdens de verbouwing werd door Verder gewoon doorgewerkt, wat een enorme uitdaging voor ons was. We ontkwamen er dan ook niet aan lawaai gevoelige activiteiten in de avonduren en in het weekend te plannen. Ondanks dat hebben onze vaklieden met plezier aan dit project gewerkt, ook omdat de open- en gastvrijheid van Verder dagelijks werd ervaren. En we zijn samen trots op het eindresultaat!