Contact

Aannemersbedrijf van Zoelen bv
Postbus 8079
3503 RB Utrecht

kantoor

Nevadadreef 58,
3565 CC Utrecht

telefoon 030 263 11 11
fax 030 262 32 74
   
e-mail info@vanzoelen.nl
internet www.vanzoelen.nl

ArchiRenovatie

Een renovatieconcept welke duurzaamheid, architectuur en energiebesparing samenbrengt.Downloads

Beleidsverklaring 2016-2019 Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden Algemene voorwaarden voor Aanneming werk Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant    

Volg ons

RSS-feed
Volg ons op Twitter
Bezoek onze Facebook-pagina

Vacatures

 • Afstudeeropdracht brandpr...
 • Stageplaats assistent wer...
 • Stageplaats assistent uit...

 • > Meer vacatures
  Klik hier voor een grotere foto van Internationale juniorenwedstrijd in München, 6-8 mei

  Internationale juniorenwedstrijd in München, 6-8 mei

  Zoals in eerdere berichtgeving op onze website naar voren is gekomen sponsort Van Zoelen Junioren roeisters die zich aan het klaarstomen zijn voor het Junioren WK in Rotterdam. Onderstaand een verslag over de Junioren Regatta München waar zij afgelopen weekend aan deelgenomen hebben.
  __________________________________________________________________________________________________________________________

  Vrijdagochtend – of misschien moet ik vrijdagnacht zeggen – ging de wekker om 3:45 en stonden 13 roeisters, 4 coaches en 1 stuurman te trappelen om te vertrekken. Enkele uren later stonden we een boot in elkaar te zetten op de mooiste baan die we ooit gezien hadden, in München. Het water was zo helder dat op elke plek op de baan de bodem gezien kon worden. Toen we de boten op het water legden om nog even te trainen leek het of we vlogen. Met het zonnetje boven ons hoofd waanden we ons in een tropisch oord. De stemming zat er onmiddellijk goed in en dat bleef zo tot de allerlaatste minuut van het avontuur.

   Zaterdagochtend lag de acht, verdeeld in twee vieren, aan de start in de fabelachtige omgeving. De vieren startten elk in een andere voorwedstrijd met sterke boten die al op een WK gevaren hadden. Beide vieren roeiden een opbouwende race en wisten in het tweede deel heel wat bootjes voorbij te roeien. Dit resulteerde in twee plekken in de B-finale, nu mochten we tegen elkaar roeien!

   In de B-finale bleken de vieren in het neongeel te domineren en we werden daar eerste en tweede, waarbij de eerste vier zelfs de vierde tijd wist te roeien. Hiermee waren we Tsjechië, Polen en een aantal Duitse ploegen de baas. Tevreden gingen we terug naar het hotel en gaven we onze benen de rust die ze verdienden. Het hoofdnummer moest immers nog komen, uiteindelijk wilden we knallen in de acht.

  De krachten van beide vieren gecombineerd leidden tot een raceplan dat opbouwend zou zijn. Elke lijn zouden we meer snelheid gaan maken en verder inlopen op de andere ploegen. We startten tegen een Tsjechische ploeg en vier Duitse ploegen. Vooral de Duitse ploegen boezemden ons angst in, aangezien deze ploegen vol zaten met wereldkampioenen. Ondanks de sterke tegenstand hadden wij vertrouwen in ons eigen kunnen en gingen we met goede moed de boot in. De wind bleek helaas heel hard en heel schuin tegen te waaien, wat zorgde voor lastige omstandigheden.
  Daarnaast hadden wij baan 2 geloot, de baan die het meeste last had van de wind.

  Deze nadelige omstandigheden weerhielden ons er echter niet van om er volledig voor te gaan. We begonnen met een goede start, waarna we lange, gedegen halen maakten en, zoals verwacht, een stukje achter kwamen te liggen op de rest van het veld. We lieten ons echter niet gek maken en we bleven hard doorroeien, waardoor we eerst een Duitse ploeg en toen de Tsjechische boot inhaalden. Met nog 500 meter te gaan ging de turbo modus echt aan. Het zuur schoot bij iedereen maximaal in de benen terwijl we steeds verder inliepen op de Duitse boot, inclusief wereldkampioenen. Het scheelde weinig of we hadden op het podium gestaan, met luttele seconden werden we vierde. Helaas, geen medaille. Toch waren we niet al te teleurgesteld. We hadden een goede race gevaren en we konden precies aanwijzen wat de sterke en wat de zwakke punten eruit waren. Als we ergens van baalden, dan was het dat ons avontuur al voorbij was. We zeiden het prachtige water gedag en vertrokken weer richting Eindhoven.

   Met enorm veel nieuwe ervaringen en nieuwe kennis gaan we nu verder met ons traject. Er is nog veel te verbeteren, maar we hebben ook gezien dat er ontzettend veel potentie in zit. Het enthousiasme is nog groter dan toen we begonnen en we zullen dit zeker inzetten tijdens alle trainingen die er nog zullen volgen, zodat we de volgende keer vóór de Duitse wereldkampioenen eindigen.

  Namens de ACHT
  Anne Klok