Contact

Aannemersbedrijf van Zoelen bv
Postbus 8079
3503 RB Utrecht

kantoor

Nevadadreef 58,
3565 CC Utrecht

telefoon 030 263 11 11
fax 030 262 32 74
   
e-mail info@vanzoelen.nl
internet www.vanzoelen.nl

ArchiRenovatie

Een renovatieconcept welke duurzaamheid, architectuur en energiebesparing samenbrengt.Downloads

Beleidsverklaring 2016-2019 Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden Algemene voorwaarden voor Aanneming werk Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant    

Volg ons

RSS-feed
Volg ons op Twitter
Bezoek onze Facebook-pagina

Vacatures

 • Afstudeeropdracht brandpr...
 • Stageplaats assistent wer...
 • Stageplaats assistent uit...

 • > Meer vacatures
  Klik hier voor een grotere foto van Goeman Borgessiusstraat Baarn

  Goeman Borgessiusstraat Baarn

  Donderdag 31 Maart is de bouw van de 31 startersappartementen aan de Goeman Borgesiusstraat te Baarn officieel van start gegaan. Inmiddels zijn we 6 weken verder en gevorderd tot de 1e verdiepingsvloer.
  De vaart zit er goed in, het casco van het appartementencomplex aan de Drakenburgerweg te Baarn zal de komende weken zijn vorm gaan krijgen en zelfs zichtbaar zijn vanaf de A1.  Zo zullen we week 34 de dakvloer van de 4e verdieping bereiken, met 16m1 boven maaiveld het hoogste punt.

  Vanaf week 25 wordt aangevangen met het gevelpakket, bestaande uit staalconstructies, gevelsluitende HSB-elementen en prefab betonnen galerijen en balkons. De grote rupskraan is aan de achterzijde van het pand opgesteld en deze zal het hijswerk en de bevoorrading van de bouwplaats verzorgen vanaf de voorzijde van het pand.

  Zowel Eemland Wonen als Van Zoelen maken zich samen sterk voor een duurzame houtproductie, alle houten onderdelen binnen dit project worden uitgevoerd in FSC ® hout. Dit laten we ook blijken door een grote banner die op de bouwplaats hangt.

  Wij zijn er trots op om dit ambitieuze project voor Eemland Wonen te realiseren. Onze partners in dit bouwproces: GLSA Samenwerkende Architecten, Constructiebureau Ikaabee en de installatiebedrijven Schalkwijk en Koeleman.