Contact

Aannemersbedrijf van Zoelen bv
Postbus 8079
3503 RB Utrecht

kantoor

Nevadadreef 58,
3565 CC Utrecht

telefoon 030 263 11 11
fax 030 262 32 74
   
e-mail info@vanzoelen.nl
internet www.vanzoelen.nl

ArchiRenovatie

Een renovatieconcept welke duurzaamheid, architectuur en energiebesparing samenbrengt.Downloads

Beleidsverklaring 2016-2019 Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden Algemene voorwaarden voor Aanneming werk Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant    

Volg ons

RSS-feed
Volg ons op Twitter
Bezoek onze Facebook-pagina

Vacatures

 • Afstudeeropdracht brandpr...
 • Stageplaats assistent wer...
 • Stageplaats assistent uit...

 • > Meer vacatures
  Klik hier voor een grotere foto van Update: Medewerker Van Zoelen bouwt in Cambodja

  Update: Medewerker Van Zoelen bouwt in Cambodja

  René Besamusca, calculator bij Van Zoelen, is mee met een bouwreis georganiseerd door De Stiho Groep. De Stiho groep bestaat dit jaar 90 jaar en zij vieren dit middels bouwreizen. Samen met klanten, leveranciers en medewerkers steken zij de handen uit de mouwen, met Habitat for Humanity. Vijf dagen lang zal er letterlijk een steentje bijgedragen worden aan een bouwproject. Fundering graven, cement mixen of muren voegen van een compleet nieuw huis. Een eenvoudig en veilig huis voor een gezin dat de hulp hard nodig heeft.

  René is afgereisd naar Cambodja. Hier leven zo’n 4,8 miljoen mensen in armoede. 90% van de bevolking woont in landelijk gebied. De meesten van hen zijn voor hun levensonderhoud afhankelijk van de landbouw, maar 12 procent van de mensen die in armoede leven, bezit geen land en woont in sloppenwijken. De verschillen tussen arm en rijk zijn groot.

  Hieronder een bericht van René vanuit Cambodja:

  Hoi mensen,  

  Eindelijk contact aangezien ik mijn Hotmail e-mailadres hier niet aan de praat kreeg. Vandaag de 3e bouwdag alweer, waarbij we voor echt arme mensen in een dorpje huizen renoveren en zelfs 2 helemaal nieuw aan het opbouwen zijn. Dit in de bloedhete zon met af en toe een warme stortbui. Elke dag rouleren we van huisje en teams, zodat je tenslotte met iedereen aan elk huisje hebt gewerkt. De mensen hier zijn heel dankbaar voor wat we doen. Vandaag ook naar een school geweest waar we schoolspullen aan 200 kinderen hebben uitgedeeld en ze geleerd hebben hoe ze hun handen moeten wassen. Nu zitten we in een restaurant waar we net meelwormen en rode mierensalade geserveerd hebben gekregen.  

  Gegroet, Rene

  We wensen René en alle anderen die aan dit mooie project meewerken nog veel succes!

  UPDATE 8 JUNI 2016:

  Hoi iedereen,

  Gisteren weer in Nederland aangekomen na een paar hele lange vluchten (flinke omweg van Da Nang Vietnam naar Singapore en toen Amsterdam).

   Met Groep 2 hebben we toch maar even met 50 man/vrouw en de local skillworkers  3 huisjes gerenoveerd, 2 huisjes compleet nieuw opgebouwd en zelfs nog 2 toiletten gemaakt.
  De week ervoor heeft Groep 1 ook zoiets bijna voor elkaar gekregen en als Groep 3 (die er nu is) en Groep 4 dat ook lukt zijn er in ieder geval minstens 20 Cambodjaanse families heel erg blij gemaakt.
  Het is echt heel dankbaar werk! Toen wij op de laatste bouwdag bij huisje 5 mee gingen helpen omhelsde een oud grootmoedertje onze vrijwilligster Stephanie. Ze hield haar heel innig om haar middel vast. wel een half uur terwijl ze zei dat Stephanie bij haar moest blijven. Ze keek iedere keer naar het nieuwe huisje en bedankte ons dan.
  Haar man was in de oorlog gesneuveld. Haar zoon liep later op zijn akker op een landmijn en heeft aan zijn ene been nu een soort onderbeenprothese. Bij zijn andere been een voetprothese en dan is het met veel kinderen moeilijk om een goed bestaan op te bouwen. Hun oude huisje was helemaal aangevreten, doorboord en verzwakt door de termieten, boktorren, de regen, de wind etc. Hun huisje staat nu hoog op betonnen voeten en heeft vezelcementplaatbeplating in plaats van de rieten schermen die snel vergaan en wind en regen niet goed tegenhouden.

   

  Meer informatie over de bouwreizen is te vinden op deze website van De Stiho Groep