Contact

Aannemersbedrijf van Zoelen bv
Postbus 8079
3503 RB Utrecht

kantoor

Nevadadreef 58,
3565 CC Utrecht

telefoon 030 263 11 11
fax 030 262 32 74
   
e-mail info@vanzoelen.nl
internet www.vanzoelen.nl

ArchiRenovatie

Een renovatieconcept welke duurzaamheid, architectuur en energiebesparing samenbrengt.Downloads

Beleidsverklaring 2016-2019 Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden Algemene voorwaarden voor Aanneming werk Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant    

Volg ons

RSS-feed
Volg ons op Twitter
Bezoek onze Facebook-pagina

Vacatures

 • Afstudeeropdracht brandpr...
 • Stageplaats assistent wer...
 • Stageplaats assistent uit...

 • > Meer vacatures
  Klik voor een grotere foto van Groot onderhoud 126 woningen Oranjekwartier te IJsselstein

  Groot onderhoud 126 woningen Oranjekwartier te IJsselstein

  Projectdetails

  Project Groot onderhoud 126 woningen Oranjekwartier
  Locatie IJsselstein
  Bouwjaar 2015
  Opdrachtgever Woningcorporatie Provides te IJsselstein
  Architect Rutges Projecten B.V. te Montfoort, Plegt-Vos Middelkoop B.V. te Vleuten, aannemersbedrijf van Zoelen b.v. te Utrecht
  Zoekwoorden

  Sinds 2 juni 2014 is er een Overeenkomst van Vennootschap Onder Firma opgericht genaamd: V.O.F. Oranjekwartier IJsselstein.

  De vennootschap is door aannemersbedrijf van Zoelen b.v. aangegaan in combinatie met Rutges Projecten B.V. uit de Meern en Plegt-Vos Middelkoop B.V. uit Vleuten

  De vennootschap is voor de duur van het project “Oranjekwartier te IJsselstein”, inzake de renovatie van 6 bouwblokken, complex 1006 (126 portiekwoningen) en de aansluitende onderhoudsperiode en kan in onderling overleg verlengd worden wanneer nieuwe projecten worden overeengekomen met de opdrachtgever.
  Er is reeds begonnen met de 2e fase omtrent het renoveren van 126 woningen in opdracht van woningbouwvereniging Provides uit IJsselstein. De woningen staan aan de Oranje Nassaulaan, Prins Willem Alexanderdijk, Utrechtseweg en Poortdijk.

  Het behelst hier een buiten- en binnenrenovatie. Buiten gaat het om het vernieuwen van alle gevelkozijnen inclusief asbestsanering van de borstweringspanelen. Ook het vernieuwen van het gehele voegwerk en het aanbrengen van vloerisolatie behoort tot de werkzaamheden. Vervolgens worden er dak/boeiboard aanpassingen gedaan.
  Het is de bedoeling dat er duurzaam wordt gerenoveerd en het energie label in gunstige zin wijzigt.

  Binnen worden de badkamers, de keukens en de toiletten gerenoveerd en wordt er een speciale CV-kast voor de ketel gecreëerd in de keuken. Van Zoelen heeft qua bezetting de grootste inbreng in deze renovatie, namelijk 5 timmerlieden en 1 uitvoerder.

  16 januari 2015 is er gestart met het vernieuwen van de gevelkozijnen bij blok 3 (Poortdijk 103 tot en met 145) en op 26 januari 2015 is er een start gemaakt met de renovatie van de badkamers, de keukens en de toiletten bij blok 3. Als alles goed verloopt zijn alle woningen in het 2e kwartaal van 2015.