Contact

Aannemersbedrijf van Zoelen bv
Postbus 8079
3503 RB Utrecht

kantoor

Nevadadreef 58,
3565 CC Utrecht

telefoon 030 263 11 11
fax 030 262 32 74
   
e-mail info@vanzoelen.nl
internet www.vanzoelen.nl

ArchiRenovatie

Een renovatieconcept welke duurzaamheid, architectuur en energiebesparing samenbrengt.Downloads

Beleidsverklaring 2016-2019 Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden Algemene voorwaarden voor Aanneming werk Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant    

Volg ons

RSS-feed
Volg ons op Twitter
Bezoek onze Facebook-pagina

Vacatures

 • Afstudeeropdracht brandpr...
 • Stageplaats assistent wer...
 • Stageplaats assistent uit...

 • > Meer vacatures
  Klik voor een grotere foto van Uitbreiding kantoor Footlocker te Vianen

  Uitbreiding kantoor Footlocker te Vianen

  Projectdetails

  Project Uitbreiding kantoor Foodlocker
  Locatie Vianen
  Bouwjaar 2014 - 2015
  Opdrachtgever Anthos Asset management B.V. te Amsterdam
  Architect ir. G. van der Veen Architect BNA te Ommen
  Zoekwoorden

  De nieuwbouw van het kantoorgebouw voor de New Office Building van Footlocker, aan de Ir. D.S. Tuijnmanweg te Vianen, heeft een aantal opvallende kenmerken. Glas, aluminium en beton lopen naadloos in elkaar over en geven de gevel zijn strakke uiterlijk.

  Het bestaande gebouw van Footlocker bood te weinig werkplekken, tevens misten er een presentatieruimte, een tentoonstellingsruimte, een expositieruimte en een bedrijfsrestaurant. Footlocker heeft in samenwerking met G. van der Veen Architecten en Anthos Asset management het ontwerp ontwikkeld. Aannemersbedrijf van Zoelen is middels een onderhandse aanbesteding geselecteerd om het plan te realiseren.

  De realisatie in de korte bouwtijd was een uitdaging van formaat. De keuze viel dus al snel op onze vaste co-makers om binnen de beschikbare tijd en budget de hoge eisen van het Amerikaans georiƫnteerde Footlocker te borgen.

  Het pand werd gefundeerd door middel van trillingsvrije boorpalen, waarop een traditionele balkenfundering werd gestort. Het skelet werd opgetrokken door middel van kanaalplaat-vloeren, THQ-liggers en een staalconstructie en kalkzandsteen.

  Gevels werden ingevuld door middel van vliesgevels en aluminium gevelafwerking. Langs
  de dakrand is een prefab aluminium luifelelement gerealiseerd langs de gehele omtrek van het kantoorpand. De binneninrichting en -afwerking, beveiliging en de installaties zijn
  van een hoog ambitieniveau, passend bij de uitstraling van Footlocker.

  Werkzaamheden derden, zoals die van de beveiliging, data-installatie, grootkeuken, stoffering en inhuizing, werden volledig gecoƶrdineerd door aannemersbedrijf van Zoelen bv.