Contact

Aannemersbedrijf van Zoelen bv
Postbus 8079
3503 RB Utrecht

kantoor

Nevadadreef 58,
3565 CC Utrecht

telefoon 030 263 11 11
fax 030 262 32 74
   
e-mail info@vanzoelen.nl
internet www.vanzoelen.nl

ArchiRenovatie

Een renovatieconcept welke duurzaamheid, architectuur en energiebesparing samenbrengt.Downloads

Beleidsverklaring 2016-2019 Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden Algemene voorwaarden voor Aanneming werk Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant    

Volg ons

RSS-feed
Volg ons op Twitter
Bezoek onze Facebook-pagina

Vacatures

 • Afstudeeropdracht brandpr...
 • Stageplaats assistent wer...
 • Stageplaats assistent uit...

 • > Meer vacatures
  Klik voor een grotere foto van Verbouw entree Leidseveer te Utrecht

  Verbouw entree Leidseveer te Utrecht

  Projectdetails

  Project Revitalisatie Smakkelaarsburcht, Leidseveer 2-10
  Locatie Utrecht
  Bouwjaar 2015
  Opdrachtgever Syntrus Achmea Vastgoed B.V. te Amsterdam
  Architect Movares Nederland B.V. te Utrecht
  Zoekwoorden

  In opdracht van Syntrus Achmea Vastgoed is door aannemersbedrijf van Zoelen het  gebouw Smakkelaarsburcht in Utrecht verbouwd. Dit kantoorgebouw heeft een omvang van 12.367m² en 139 parkeerplaatsen. Het ligt aan Leidseveer 2-10 in het stationsgebied van Utrecht. De uitvoering werd begeleid door DTZ Zadelhoff Property Management B.V.

  Smakkelaarsburcht werd in 1981 gebouwd en is sindsdien altijd volledig verhuurd geweest. Het pand is in 2002 geheel gerenoveerd, door Van Zoelen is de entree B-kern verbouwd.

  De werkzaamheden bestonden uit het geheel renoveren van het entreegebied inclusief gevels aan zowel de stationszijde als de parkeergaragezijde van het gebouw. Ook de trappenhuizen, liften, algemene ruimten en toiletgroepen zijn ingrijpend verbouwd en hebben middels deze revitalisatie een voor de “Smakkelaarsburgt” passend ambitieniveau gekregen. Niet alleen de afwerkingen zijn door Van Zoelen gerealiseerd, ook de voor het project op maat gemaakte meubels zijn van ontwerp tot realisatie door ons gerealiseerd. Verder zijn er aan het dak diverse onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd, waarna vlaggenmasten en lichtreclames zijn geplaatst op dit dak.