Contact

Aannemersbedrijf van Zoelen bv
Postbus 8079
3503 RB Utrecht

kantoor

Nevadadreef 58,
3565 CC Utrecht

telefoon 030 263 11 11
fax 030 262 32 74
   
e-mail info@vanzoelen.nl
internet www.vanzoelen.nl

ArchiRenovatie

Een renovatieconcept welke duurzaamheid, architectuur en energiebesparing samenbrengt.Downloads

Beleidsverklaring 2016-2019 Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden Algemene voorwaarden voor Aanneming werk Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant    

Volg ons

RSS-feed
Volg ons op Twitter
Bezoek onze Facebook-pagina

Vacatures

 • Afstudeeropdracht brandpr...
 • Stageplaats assistent wer...
 • Stageplaats assistent uit...

 • > Meer vacatures
  Klik voor een grotere foto van Verbouwing Willem Arntzhuis te Utrecht

  Verbouwing Willem Arntzhuis te Utrecht

  Projectdetails

  Project Verbouwing Willem Arntzhuis
  Locatie Utrecht
  Bouwjaar 2015
  Opdrachtgever Stichting Altrecht te Den Dolder
  Architect VSH Architecten te Amsterdam
  Zoekwoorden

  Stichting Altrecht is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg, waar mensen met psychiatrische ziekten terecht kunnen voor specialistische hulpverlening. In het Willem Arntsz Huis, gelegen aan de Lange Nieuwstraat 119 te Utrecht, zijn de klinische units voor acute opname, vervolgbehandeling, deeltijdvoorziening en de hostelvoorziening gehuisvest. Daarnaast vindt ook ambulante hulpverlening, waaronder crisisopvang plaats in dit gebouw.

  In verband met haar meerjarenstrategie heeft de Stichting Altrecht te Zeist besloten om de tweede tot en met de vijfde verdieping efficiënter in te richten zodat huisvesting kan worden geboden aan meer patiënten. Het gaat hierbij om engineerings- en de uitvoeringswerkzaamheden ten behoeve van de aanpassing van het WA Huis. Waaronder onder meer het controleren of de brandveiligheid voldoet aan de eisen van het bouwbesluit 2003.

  Hiervoor worden westgevel en de brandscheidingen en daarmee samenhangende installaties van het WA Huis aangepast. Tevens worden er ook aanpassingen aan de gevel uitgevoerd.

  Ook de veiligheid wordt aangepast aan de geldende regelgeving. De voorgenomen aanpassingen zijn nodig om hoogwaardige en onderscheidende patiëntenzorg te kunnen blijven bieden in de toekomst.