Contact

Aannemersbedrijf van Zoelen bv
Postbus 8079
3503 RB Utrecht

kantoor

Nevadadreef 58,
3565 CC Utrecht

telefoon 030 263 11 11
fax 030 262 32 74
   
e-mail info@vanzoelen.nl
internet www.vanzoelen.nl

ArchiRenovatie

Een renovatieconcept welke duurzaamheid, architectuur en energiebesparing samenbrengt.Downloads

Beleidsverklaring 2016-2019 Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden Algemene voorwaarden voor Aanneming werk Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant    

Volg ons

RSS-feed
Volg ons op Twitter
Bezoek onze Facebook-pagina

Vacatures

 • Afstudeeropdracht brandpr...
 • Stageplaats assistent wer...
 • Stageplaats assistent uit...

 • > Meer vacatures
  Klik hier voor een grotere foto van Maison de Bonneterie wint Haagse Monumentenprijs 2016

  Maison de Bonneterie wint Haagse Monumentenprijs 2016

  Het voormalige warenhuis Maison de Bonneterie is de winnaar van de Haagse Monumentenprijs 2016!

  In 2016 was het thema van de Haagse Monumentenprijs herbestemming, om leegstand of de sloop van een pand te voorkomen wordt er een nieuwe bestemming aan het huidige pand gegeven. Naast Maison de Bonneterie waren het voormalige luchthavencomplex Ypenburg en het voormalige ‘Nederlandse Sportpark’ genomineerd. Hagenaren hebben zelf gekozen voor Maison de Bonneterie als winnaar, daar de stemming onder de Hagenaren is gehouden.

  Van Zoelen heeft door een samenwerking met Bouw- en aannemersbedrijf Vios B.V. gewerkt aan de renovatie van twee panden van Maison de Bonneterie te Amsterdam en Den Haag. Van Zoelen heeft hierbij het pand in Den Haag ter hand genomen.

  De volledige renovatie van beide panden werd parallel aan elkaar uitgevoerd. De renovatie omvatte alle verdiepingen van beide panden. De kozijnen en liften moesten worden hersteld, sprinklers geïnstalleerd, beglazing gemonteerd (frames en schermen).

  Deze monumentale panden zó ingrijpend te renoveren naar wens van de H&M, de nieuwe huurder, binnen het scherpe budget en bouwtijd én binnen de kaders van monumentale eisen, dat vroeg om samenwerken! En dat is wat we gedaan hebben. Samen met Maison de Bonneterie, H&M, CBRE, ontwerpende partijen en natuurlijk onze bouwpartner VIOS, hebben we een mooi staaltje werk verricht. Ook Van Zoelen is hierom trots dat Maison de Bonneterie de winnaar is geworden van de Haagse Monumentenprijs 2016!