Contact

Aannemersbedrijf van Zoelen bv
Postbus 8079
3503 RB Utrecht

kantoor

Nevadadreef 58,
3565 CC Utrecht

telefoon 030 263 11 11
fax 030 262 32 74
   
e-mail info@vanzoelen.nl
internet www.vanzoelen.nl

ArchiRenovatie

Een renovatieconcept welke duurzaamheid, architectuur en energiebesparing samenbrengt.Downloads

Beleidsverklaring 2016-2019 Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden Algemene voorwaarden voor Aanneming werk Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant    

Volg ons

RSS-feed
Volg ons op Twitter
Bezoek onze Facebook-pagina

Vacatures

 • Afstudeeropdracht brandpr...
 • Stageplaats assistent wer...
 • Stageplaats assistent uit...

 • > Meer vacatures
  Klik hier voor een grotere foto van Brandveiligheid naar een hoger level!

  Brandveiligheid naar een hoger level!

  Brandveiligheid naar een hoger level. Dat is de missie van Van Zoelen. Zowel intern in de organisatie als extern naar de markt, opdrachtgevers en gebruikers.

  Sinds 2014 is Van Zoelen actief in bouwkundige brandveiligheid. In samenwerking met gerenommeerde marktpartijen, als Tremco Illbruck en Mastermate, is de afgelopen tijd verder gewerkt aan een hoogwaardige dienstverlening. Hierbij zijn kwaliteit, kennis en samenwerking belangrijke kernwaarden. Dramatische gebeurtenissen zoals de brand in de Grenfell Tower in Londen hebben de noodzaak voor brandveilige gebouwen nogmaals benadrukt. Van Zoelen is zich dan ook terdege bewust van de cruciale rol die zij speelt in de keten van brandveilige gebouwen. Dit bewustzijn past uitstekend in het maatschappelijke karakter van familiebedrijf Van Zoelen. Begin 2017 heeft de directie van Van Zoelen de volgende stappen gezet in professionalisering van de discipline bouwkundige brandveiligheid. Zo is er een teamleider brandpreventie aangesteld en is er geĆÆnvesteerd in de digitale werkomgeving voor optimale efficiĆ«ntie. Om onze klanten van terdege advies te voorzien worden onze mensen opgeleid tot gediplomeerde brandpreventiedeskundige en gecertificeerde medewerkers. Reden genoeg om de bouwkundige brandveiligheid van uw gebouw toe te vertrouwen aan Van Zoelen.

  Wilt u meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak met Peter van de Vliert, p.vandevliert@vanzoelen.nl of 06-10171591