Contact

Aannemersbedrijf van Zoelen bv
Postbus 8079
3503 RB Utrecht

kantoor

Nevadadreef 58,
3565 CC Utrecht

telefoon 030 263 11 11
fax 030 262 32 74
   
e-mail info@vanzoelen.nl
internet www.vanzoelen.nl

ArchiRenovatie

Een renovatieconcept welke duurzaamheid, architectuur en energiebesparing samenbrengt.Downloads

Beleidsverklaring 2016-2019 Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden Algemene voorwaarden voor Aanneming werk Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant    

Volg ons

RSS-feed
Volg ons op Twitter
Bezoek onze Facebook-pagina

Vacatures

 • Afstudeeropdracht brandpr...
 • Stageplaats assistent wer...
 • Stageplaats assistent uit...

 • > Meer vacatures

  Afstudeeropdracht brandpreventie

  AFSTUDEEROPDRACHT (HBO)

  “Risicogestuurde brandpreventie is de toekomst”

   

  Achtergrond:
  Brandveiligheid naar een hoger level. Dat is de missie van Van Zoelen. Zowel intern in de organisatie als extern naar de markt en opdrachtgevers.
  Sinds 2014 is van Zoelen actief in bouwkundige brandveiligheid. In samenwerking met gerenommeerde marktpartijen als Tremco Illbruck en Mastermate is de afgelopen tijd verder gewerkt aan een hoogwaardige dienstverlening waar kwaliteit, kennis en samenwerking belangrijke kernwaarden zijn. Dramatische gebeurtenissen als de brand in de Grenfell Tower in Londen hebben de noodzaak voor brandveilige gebouwen nogmaals benadrukt. Van Zoelen is zich dan ook terdege bewust van de cruciale rol die zij speelt in de keten van brandveilige gebouwen. Dit bewustzijn past uitstekend in het maatschappelijke karakter van familiebedrijf van Zoelen.
  Begin 2017 heeft de directie van Van Zoelen de volgende stappen gezet in professionalisering van de discipline bouwkundige brandveiligheid. Zo is er een teamleider brandpreventie aangesteld en is er geïnvesteerd in de digitale werkomgeving voor een optimale efficiëntie. Om onze klanten van terdege advies te voorzien worden/zijn onze mensen opgeleid tot gediplomeerde brandpreventiedeskundige en gediplomeerde applicateurs.  

  Het project:
  De stelling “risicogestuurde brandpreventie is de toekomst” een aanname gestoeld op de huidige ontwikkelingen in de markt van brandveiligheid. Feiten zijn dat de overheid zich meer en meer terugtrekt, brandweer zich meer richt op de eigen veiligheid en  de markt (wij dus) meer verantwoording krijgt. Op dit moment bevindt van Zoelen zich in de oriëntatie fase welke positie aangenomen moet worden in de wereld van brandpreventie in de meest brede zin van het woord. Van advies tot en met beheer en onderhoud van complete gebouwen op het gebied van brandveiligheid. Het project kan omschreven worden als het professionaliseren van de organisatie en toetsen aan de marktontwikkelingen en klantbehoeften.

  Onderstaand een overzicht van de werkzaamheden voor deze opdracht:

  • Onderzoek naar markt van brandpreventie en specifiek afdichten van brandwerende doorvoeringen
  • Concurrentieanalyse maken van marktpartijen is segment advies en uitvoering
  • Bepalen positionering van Van Zoelen
  • Ontwikkelen rapportage methode en integratie hiervan binnen b.v.
  • Onderzoek naar ondernemingsvorm
  • Keuze omzetten in plan van aanpak
  • Draagvlak creëren binnen de organisatie
  • Opzet en uitvoeren klanttevredenheidsonderzoek op discipline brandwerende doorvoeringen
  • Opzet van een communicatieplan voor uitrol in de markt
  • Het doorlichten en verbeteren van bedrijfsprocessen

   Contact informatie:
  Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met van Zoelen, Peter van de Vliert 030-2631102  of e-mail p.vandevliert@vanzoelen.nl. Voor nadere informatie over van Zoelen: www.vanzoelen.nl

   

  Afstudeeradvertentie2